SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO-tähti S1mple ei yltänyt voittoon Valorant-otteluissaan
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-tähti S1mple ei yltänyt voittoon Valorant-otteluissaan

julkaistu: 29.12.2022 16:09

Riot Gamesin hahmopohjainen FPS-peli Valorant on noussut jo alle kolmessa vuodessa Counter-Strike: Global Offensiven haastajaksi. Tämän vuoden Twitch-tilastoissa peli jopa ohitti CS:GOn kokonaiskatselutunnit liki kaksinkertaisesti.

Ei siis ole lainkaan ihme, että moni CS:GO-pelaaja on päättänyt kokeilla onneaan Valorantin parissa. Vaikka pelien välillä onkin paljon yhtänäisyyksiä, ei lajinvaihto ole täysin yksioikoista, sillä Valorantiin sisältyy myös omia ominaispiirteitään.

Natus Vinceressä pelaava, monien mielestä tämän hetken paras CS:GO-pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev kokeili vastikään taitojaan 1v1-näytösottelussa organisaation Valorant-joukkueeseen kuuluvaa Mehmet “cNed” İpekia vastaan.

Kostylieviin puhdas mekaaninen taito näkyi jo heti ottelun alussa, kun tämä harppasi İpekin ohitse ja nousi 8-3-johtoasemaan. Erän toisella loppupuoliskolla, pelaajien kenttäpuolten vaihduttua, İpek alkoi kuitenkin kuroa eroa kiinni tasaiseen tahtiin. Ottelu päättyi lopulta İpekin voittoon luvuin 13-10.

Myös toinen kaksikon välinen näytösottelu oli İpekin kannalta voitokas. Tällä kertaa tämä piti Kostylievin pistepörssin tiukasti aisoissa heti erän alussa, mutta sen toisella puoliskolla meno alkoi taas tiukentua. Kostyliev nousi 2-9-asemasta 8-9-pistetilanteeseen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon, vaan İpek päätti ottelun voitokkaasti luvuin 13-9.

Vaikka ottelut olivatkin tietyllä tavalla leikkimielisiä, voidaan niiden pohjalta spekuloida, ettei CS:GO-kokemus yksinään riitä menestyksekkääseen Valorant-uraan.

Yhteenotto on katsottavissa kokonaisuudessaan Natus Vinceren YouTube-kanavalta:

Lähde: Natus Vincere Kuvalähde: S1mple