SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO tähti penkitettiin vain 2 kuukauden jälkeen – Sopimuksen arvo 1,4 miljoonaa
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO tähti penkitettiin vain 2 kuukauden jälkeen – Sopimuksen arvo 1,4 miljoonaa

julkaistu: 09.01.2021 12:00

Viime syksynä julkistettiin uudistettu Cloud9:n CS:GO kokoonpano. Joukkuetta alettiin pian kutsua lempinimellä “Colossus”, sillä uudet pelaajat koottiin parhaista mahdollisista ja sopimuksiin käytettiin poikkeuksellisen paljon rahaa.

Positiivista mainontaa joukkue sai myös suositun CS:GO selostaja Henry “HenryG” Greerin vaihtaessa mikin Cloud9:n General managerin pestiin. Nyt, vain pari kuukautta julkistuksen jälkeen, joukkueeseen on tullut lyhyessä ajassa kaksi suurta muutosta.

Tällä viikolla uutisoitiin turkkilaisen Özgür “woxic” Ekerin penkityksestä. Syyksi mainittiin syyt ulkopuolella hänen suorituskyvystään AWP-pelaajana. Tilanne vaikuttaa samankaltaiselta, kun woxic penkitettiin edellisestä joukkueestaan Mousesportsista. Silloin päätös tehtiin asenteellisten syiden vuoksi.

Woxicilla oli joukkueeseen 1,4 miljoonan dollarin sopimus kolmeksi vuodeksi, joten voi viedä aikaa ennen kuin pelaaja nähdään seuraavan kerran pelikentillä, ellei Cloud9 myy turkkilaista toiseen organisaatioon.

Penkitysilmoitus tuli hetki sen jälkeen, kun joukkueen valmentaja Aleksandar “kassad” Trifunovic vaihtoi entisten pelikavereidensa joukkueeseen. Colossus on täten paraikaa vailla valmentajaa ja viidettä pelaajaa.

Paikkaajia on kuitenkin jo näkyvissä. Chris “⁠Elmapuddy⁠” Tebbitiä on esitetty uudeksi valmentajaksi ja huhujen mukaan Cloud9 olisi kiinnostunut entisestä Chaos joukkueen tähdestä Erick “Xeppaa” Bachista.

Kuva: woxic