SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO-tähti avasi tulevaisuudensuunnitelmiaan: eurooppalaisjoukkue ja räppärin ura
  • Perttu
    Leinonen

CS:GO-tähti avasi tulevaisuudensuunnitelmiaan: eurooppalaisjoukkue ja räppärin ura

julkaistu: 28.07.2022 09:00

Natus Vinceren entinen pelinsisäinenjohtaja Kirill “Boombl4” Mikhaylov on avannut tulevaisuuden suunnitelmiaan. NaVi:sta kohun saattelemana poistunut venäläinen avasi ajatuksiaan tulevasta Telegram päivityksessään.

Postauksessaan Boombl4 kertoo elämänsä haastavimman ajan olevan ohitse ja hänen tähyävän eurooppalaiseen kokoonpanoon. Haasteellisimmalla ajanjaksolla mies viittaa kohuun, jonka saattelemana hän joutui poistumaan NaVi:sta. Kohu nousi, kun Boombl4:n ex-kihlattu väitti miehen käyttäneen huumeita ja postasi hänestä intiimin kuvan julkisuuteen.

Todisteeksi syyttömyydestään huumeiden käyttöön Boombl4 postasi itsestään ja huumetestistä kuvan kesäkuun puolessa välissä.

 

Telegram-päivityksessään mies kertoi myös, että hän aikoo tehdä jatkossa pelaamisen ohella rap- musiikkia. Tämä ei kuitenkaan tule vaikuttamaan hänen uraansa CS- pelaajana, vaan venäläinen aikoo tehdä musiikkia vain nautinnokseen. Boombl4 onkin aikaisemmin postannut kuvia studiolta, jossa herra viettää aikaa pelaamisen ohella.

Nähtäväksi jää mihin Eurooppalaiseen joukkueeseen NaVi:n entinen pelinsisäinenjohtaja päätyy ja millaista musiikkia mies tulevaisuudessa julkaisee. Huhuissa herraa on viety mm. Aleksi “Aleksib” Virolaisen tilalle G2:seen.

Kuva: PGL