SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-tähden odotettu paluu peruttu – ei sittenkään saavu Suomeen
  • Toimitus

CS:GO-tähden odotettu paluu peruttu – ei sittenkään saavu Suomeen

julkaistu: 09.11.2022 10:00

CS:GO-joukkue Astralis julkaisi tiedotteen koskien kokoonpanoaan tulevassa Elisa Masters Espoo turnauksessa. Joukkue ei pelaa Suomessa Nicolai “device” Reedtzin kanssa, vaan paikkaamaan tulee akatemiatiimin Kristoffer “Kristou” Aamand.

Astralis osti devicen takaisin kokoonpanoonsa lokakuussa sen jälkeen, kun tähtipelaaja oli viettänyt puolitoista vuotta NiPissä, josta tämän vuoden penkillä. Monet odottivat innoissaan näkevänsä devicen taas pelikentillä: jälleen Astraliksen paidassa, jossa hän voitti 4 major-turnausta, ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Astraliksen ilmoitus tarkoittaa kuitenkin sitä, että yhtenä maailman parhaimpana CS-pelaajana pidetty tanskalainen nähdään serverillä vasta ensi vuonna, koska Astraliksella ei ole tämän vuoden aikana kalenterissa enää muita turnauksia kuin Elisa Masters.

Astralis perusteli päätöstä sillä, että vaikka device on jälleen tiimin keskiössä, haluavat he antaa hänelle ja muulle joukkueelle aikaa valmistautua ennen ensi vuotta.

Pian Astraliksen ilmoituksen jälkeen CS-yhteisö otti tiedon pettyneenä, mutta myös huumorimielessä vastaan. Muun muassa parodia-tili CS_Leeks “paljasti” devicen olevan burnoutissa pelattuaan kilapilullisesti liikaa. Tosiasiassa tanskalainen ei ole pelannut virallista ottelua sitten joulukuun 2021.

Elisa Masters Espoo pelataan Metro areenalla marraskuun 16.-20. päivä. 200 000 dollarin palkintopotista kamppailevat Astraliksen lisäksi joukkueet kuten ENCE, MOUZ, Fnatic ja Complexity.

Kuva: Astralis