SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO sai reilun pelin ohjeet ja pelaajan oman suosikkilistan pelattavista kartoista
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO sai reilun pelin ohjeet ja pelaajan oman suosikkilistan pelattavista kartoista

julkaistu: 09.07.2021 15:45

Valve julkaisi päivityksen CS:GO’hun 6. heinäkuuta. Nyt pelaaja saa ilmoituksen joka kerta kun hän alkaa etsiä ottelua. Tuossa ilmoituksessa on linkki reilun pelin ohjeisiin. Tällä Valve haluaa varoittaa huijaajia ja huonosti käyttäytyviä pelaajia ennen ottelua. Tämä ei sinänsä estä huijaajien ja griefaajien saapumista serverille, mutta pelijätti uskoo ennaltaehkäisyyn.

Ilmoituksessa painotetaan, että virallisilla CS:GO-servereillä pelaavilla pelaajilta odotetaan reilua pelaamista. Huijaaminen, griefaaminen, toisten haukkuminen ja kiusaaminen on ehdottomasti kielletty.

Wingman-pelimuodossa Valve odottaa pelaajien pelaavan ottelun loppuun. Otteluissa on yritettävä voittoa loppuun asti. Wingman on pelimuoto, jossa pelataan “2 vastaan 2” -muodossa. Normaalit CS:GO-ottelut pelataan “5 vastaan 5” -muodossa.

Mikäli näitä ohjeita ei pysty noudattamaan, Valve voi asettaa pelaajalle pelikiellon, kommunikaatiokiellon tai lyhyemmän jäähyn.

Toinen isompi päivityksen mukana tullut muutos on esiasetusten saapuminen peliin. Pelaajat pystyvät nyt tallentamaan ja avaamaan listan suosikkikartoistaan yhdellä klikkauksella. Tällainen esiasetus on tuttu Team Fortress 2 -pelin kasuaalista pelimuodosta.

Päivityksen myötä pelaajat pystyvät hakemaan samaan aikaan ottelua tavallisesta matchmakingista ja premier matchmakingista. Premier matchmakingissa pelaajat valitsevat pelattavan kartan veto-systeemilla. Samanlaista systeemia käytetään esimerkiksi Faceit-palvelussa.

Voit lukea virallisen listan päivityksen tuomista muutoksista täältä.

Lähde: AFKGaming, Valve

Kuva: CSGO

Tuoreimmat uutiset: