SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-majorvoittaja sanoi Valorantia helpommaksi peliksi — Twitter räjähti
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-majorvoittaja sanoi Valorantia helpommaksi peliksi — Twitter räjähti

julkaistu: 08.07.2021 20:15

Cloud9-joukkueessa majorin voittanut CS:GO-pelaaja Tarik “tarik” Celik on sanonut, että CS:GO on paljon vaikeampi kuin Valorant. Tarik on keskittynyt striimaamiseen sen jälkeen kun hänet penkitettiin Evil Geniusesin aktiivisesta kokoonpanosta.

Tarikin twiitti herätti Valorantin pelaajat puolustamaan Riotin uutta räiskintäpeliä. Kommenteissa puhutaan siitä, miten Riotia sentään kiinnostaa päivittää peliä pelaajien toiveiden mukaan. Valve ja CS:GO tunnetaan siitä, että pelinkehittäjät eivät juuri kommunikoi pelaajien kanssa. Useat pelin päivitykset ovat herättäneet hämmennystä niin ammatti- kuin amatööripelaajissa. Toisaalta Valorantin asemekaniikat ovat vielä vuoden jälkeen arvaamattomat.

Yleisimmät argumentit pelien vertailussa ovat CS:GO’n mekaniikat ja Valorantin eri agentit, eli pelattavat hahmot. CS:GO’n mekaniikat ovat monimutkaisemmat, mutta Valorantissa on eri hahmoja, joita on opittava pelaamaan.

Eri pelien pelaajien ja fanien käymän kinastelun lisäksi esiin tuli myös hyviä pointteja. Pohjoisamerikkalainen striimaajaa Mohamad “m0E” Assad kommentoi tarikin twiittiä sanomalla, että CS:GO on mekaanisesti vaikeampi masteroida, mutta Valorant on pelinä monimutkaisempi kaikkien agenttien ja heidän kykyjensä takia.

Tarik kertoo Twitter-tililllään “päässeensä tavoitteeseensa”. Ilmeisesti hän halusi paljon huomiota ja onnistui siinä. Twiittiä on uudelleentwiitattu yli tuhat kertaa ja tykkäyksiä on kertynyt jo reilut 20 000.

Lähde: AFKGaming, tarik

Kuva: tarik

Tuoreimmat uutiset: