SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-majorit alkavat viikonlopun jälkeen – arvaatko missä joukkueessa eniten ensikertalaisia?
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-majorit alkavat viikonlopun jälkeen – arvaatko missä joukkueessa eniten ensikertalaisia?

julkaistu: 28.10.2022 06:00

Rio de Janeiron CS:GO-majorit alkavat ensi maanantaina 31. lokakuuta. Pelaajatcom järjestää Watch Party -tapahtuman huipputurnauksen ajan.

Ensikertalaisia turnauksessa on mukana 23. He ovat kotoisin 17:tä eri maasta. Eniten ensikertalaisia on Saksasta (Jon “JDC” de Castro, Fritz “slaxz-“ Dietrich, Elias “s1n” Stein).

Kolmen ensikertalaisen joukkueita löytyy neljä. Nämä joukkueet ovat OG (Adam “NEOFRAG” Zouhar, Shahar “flameZ” Shushan, Maciej “F1KU” Miklas), MOUZ (JDC, Ádám “torzsi” Torzsás, Dorian “xertioN” Berman), Sprout (slaxz-, Victor “Staehr” Staehr, Laurențiu “lauNX” Țârlea) ja GamerLegion (Mihai “iM” Ivan, Kamil “siuhy” Szkaradek, Isak “isak” Fahlén).

Kahden ensikertalaisen joukkueita ovat 9z (Lucaz “nqz” Soares ja Nicolás “buda” Kramer) ja fnatic (Dion “FASHR” Derksen ja William “mezii” Merriman).

Muita ensikertalaisia ovat 00NATIONin Santino “try” Rigal, Outsidersin Petr “fame” Bolyshev, Spiritin Igor “w0nderful” Zhdanov, Evil Geniusesin Jadan “HexT” Postma, Grayhoundin Declan “Vexite” Portelli ja IHC:n Tuvshintugs “Annihilation” Nyamdorj.

Lähde: HLTV | Kuva: MOUZ