SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-majoreiden karsinnat uudistuvat toivotulla tavalla
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-majoreiden karsinnat uudistuvat toivotulla tavalla

julkaistu: 13.12.2022 12:26

Enää CS:GO-joukkueiden ei tarvitse pelata armottomia avoimia karsintoja netissä päästäkseen pelaamaan major-paikasta suljettuihin karsintoihin. Anteeksiantamattomat avoimet karsinnat ovat keränneet pelaajilta ja yhteisöltä kritiikkiä.

Seuraavat CS:GO-majorit pelataan Ranskan Pariisissa ensi keväänä. Ensimmäistä kertaa vuoden suurimman CS:GO-turnauksen pääsee järjestämään Pelaajatcomin kanssa yhteistyötä tekevä BLAST.

Avoimien karsintojen sijasta Pariisin majoreille karsitaan niin sanotun alueellisen rankingin kautta. Nämä alueelliset rankingit määrittyvät Valven ja muiden turnausjärjestäjien järjestämien turnausten kautta. Vielä ei ole tietoa siitä, mitä nämä turnaukset ovat.

Paikkansa näihin turnauksiin voi lunastaa suljettujen karsintojen kautta, joten enää ei tarvitse huolehtia netissä pelattavien avoimien karsintojen armottomuudesta.

Valve on kertonut, että alueellisen rankingin turnaukset noudattavat samaa kaavaa kuin RMR-karsinnat. Näihin RMR-karsintoihin karsivissa suljetuissa karsinnoissa nähdään vähintään kaksinkertainen määrä joukkueita, joita nähdään lopullisilla alueellisen rankingin turnauksissa.

Jokaisen alueen [Aasia, Amerikat, Eurooppa] on järjestettävä yhdet suljetut karsinnat. Mikäli yhteysongelmia on tiedossa esimerkiksi liian suuren pingin suhteen, voidaan joukkueita jakaa myös eri alueisiin.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST