SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Juontajan vaimo kuoli kesken CS:GO-majoreiden – yhteisö riensi tukemaan
  • Toimitus

Juontajan vaimo kuoli kesken CS:GO-majoreiden – yhteisö riensi tukemaan

julkaistu: 28.10.2021 08:00

Tukholman paraikaa käynnissä olevien CS:GO-majoreiden haastattelija ja kommentoija James Banks ilmoitti tänään valtavan suru-uutisen Twitterissä, sillä hänen vaimonsa on kuollut.

Kahdessa twiitissään hän kertoo, että sai viestin kuolemasta yllättäen ja informaatiota kuolemaan johtaneista tapahtumista on toistaiseksi vähän. Banksin viesteistä paistaa valtava kipu menetyksestä ja hän kertoo ettei “ikinä unohda muistoja joita olemme kokeneet”.

Jatkotwiitissään Banks kertoo, että PGL [Majoreiden järjestäjä] on tukenut häntä suuresti. Huolimatta tapahtuneesta hän aikoo jatkaa Majoreilla työroolissaan loppuun asti, todeten, että sitä hänen vaimonsa olisi halunnut.

Useat CS-yhteisön jäsenet ovat osoittaneet surunvalittelunsa Banksille. Muun muassa maailman parhaana CS:GO-pelaajana pidetty Aleksandr “S1mple” Kostyliev kommentoi olevansa sanaton.

Banksille viime vuosi on ollut todella raskas. Huhtikuussa hän kertoi masennuksestaan ja aiemmin tässä kuussa hän julkaisi tunteellisen kirjoituksen Instagramissa siitä, kuinka ei ole nähnyt korona-aikana poikaansa.

Kuva: James Banks Twitter

Tuoreimmat uutiset: