SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-major-voittaja kosi tyttöystäväänsä suorassa lähetyksessä – Nyt pari on eronnut
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-major-voittaja kosi tyttöystäväänsä suorassa lähetyksessä – Nyt pari on eronnut

julkaistu: 27.04.2022 09:00

Kun NAVI voitti Tukholman majorturnauksen viime marraskuussa, joukkueen kapteeni Kirill “Boombl4” Mikhailov kosi tyttöystäväänsä suorassa Twitch-lähetyksessä.

Vastaus oli tuolloin myöntävä, mutta huhtikuussa pari on päättänyt erota. Asiasta kertoo Boombl4:n ex-vaimo, 23-vuotias Angelika “LiQueen” Mikhailova Telegram-kanavallaan “LiQueen Official”.

Ex-pariskunta ei aio paljastaa tarkempia eron syitä julkisuuteen. Kummallakaan ei ole vaatimuksia ex-puolisoaan kohtaan. Rahallisesti ex-pariskunta ei juurikaan hankkinut omaisuutta.

“Emme käyttäneet paljoa [rahaa]. Säästimme rahaa yhteiseen taloon. Kaikki rahat olivat ja ovat edelleen Kirillin [Boombl4] omistuksessa. Minulla ei ole koskaan ollut pääsyä hänen rahoihinsa. En saanut mitään avioliiton myötä. Minulla ei ole oikeutta hänen omaisuuteensa. Olemme käsitelleet asian”, LiQueen kertoo.

Boombl4 ei ole toistaiseksi kommentoinut eroa mitenkään. Venäläiskapteeni teki historiaa, kun hän kosi tyttöystäväänsä ensimmäisenä CS:GO-ammattilaisena ison yleisön edessä.

Lähteet: AFKGaming, PGL | Kuva: LiQueen