SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-legendat jälleen yhdessä serverillä, mutta eri puolilla!
  • Perttu
    Leinonen

CS:GO-legendat jälleen yhdessä serverillä, mutta eri puolilla!

julkaistu: 06.07.2022 21:00

Tänään illalla on luvassa CS:GO herkkua ja historian lehtien havinaa, kun brasialaiset 00Nation ja Imperial iskevät yhteen IEM Colognen ratkaisevassa Play-In vaiheen ottelussa. Ottelun voittaja etenee miljoonan dollarin arvoiseen pääturnauksen ja häviäjä lähtee kotiin, joten panokset eivät voisi olla juurikaan kovemmat.

Erityismausteensa otteluun tuo se, että vanhat joukkuekaverit ja legendat kohtaavat nyt toisensa vastapuolilla.  Vuonna 2016 SK Gamingin ja Luminosityn riveissä major- voiton saavuttaneet Marcelo “coldzera” David ja Epitacio “TACO” de Melo edustavat tänä päivänä 00Nationia. Kun taas samoja major-voittoja heidän joukkuekavereinaan juhlineet Gabriel “FalleN” Toledo, Fernando “fer” Alvarenga ja Lincoln “fnx” Lau pelaavat puolestaan Imperialin väreissä.

Ottelusta ei siis taatusti puutu tunnetta ja tulisuutta, kun legendat iskevät illalla yhteen, kenties viimeisen kerran ammattilaisotteluissa.

Imperial hävisi Play-In vaiheen avausottelussaan Outsidersille selvin 16-6 lukemin ja ajautui lower-bracketiin. Päivällä brasialaiset onnistuivat kuitenkin kaatamaan turnauksen heittopussiksi povatun ORDERin lukemin 2-1 ja pitämään näin Group Stage haaveensa elossa.

00Nation puolestaan aloitti taipaleensa turnauksessa komealla voitolla Astraliksesta niin ikään 16-6 lukemin. Joukkue taipui kuitenkin eilen tiukkojen vaiheiden jälkeen Spritin käsittelyssä numeroin 2-1, ja joutui näin vielä kolmanteen otteluun jahtaamaan jatkopaikkaa.

Brasialaiset CS:GO-fanit odottavat ottelua taatusti vesi kielellä ja huippusuositun brasialaisen streamaajan gaulesin Twitch- lähetys tulee takuulla keräämään valtavan katsojamäärän.

Kuva: MIBR