SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-legenda nimesi unelmatiiminsä – mukana ei yhtäkään pelaajaa omasta joukkueesta
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-legenda nimesi unelmatiiminsä – mukana ei yhtäkään pelaajaa omasta joukkueesta

julkaistu: 01.08.2021 17:30

FaZe Clanin CS:GO-joukkueeseen keväällä palannut Finn “karrigan” Andersen on yksi maailman meritoituneimmista ja monien mielestä parhaimmista IGL-roolin pelaajista [IGL=In Game Leader]. Muun muassa Astralista, TSM:ää ja mousesportsia edustanut 31-vuotias pelaa edelleen pelin huipulla. Hänen tämänhetkinen FaZe-kokoonpanonsa on paraikaa HLTV:n maailmanlistalla sijalla 6.

Andersen oli vastikää Betway esportsin haastattelussa ja paljasti miltä hänen CS:GO-unelmajoukkueensa näyttäisi. Yllättäen listalta ei löytynyt yhden yhtä pelaajaa tämän hetken FaZe Clan kokoonpanosta, ei edes Karrigania itseään paitsi valmentajan paikalta.

Karriganin unelmatiimi

AWP-pelaajaksi Andersen valitsisi Cristoffer “Sunde” Sunden. Tanskalainen eläköitynyt Counter-Strike 1.6. -pelaaja on FaZe-kapteenin kirjoilla siksi, että pysyy tilanteessa kuin tilanteessa rauhallisena.

IGL-pelaajaksi Karrigan ei valitsisi itseään vaan saksalaisen Fatih “gob b” Dayikin, joka Karriganin mukaan pelaajista välittämisen lisäksi kykenee motivoimaan koko joukkuetta huippusuorituksiin. Tanskalainen myös paljastaa, että hänen oma johtamistyylinsä on pitkälti gob b:n inspiroimaa.

Lurker-pelaajaksi Andersen valitsisi entisen joukkuetoverinsa Robin “ropz” Koolin, jonka mekaaninen osaaminen on Karriganin mielestä parasta mitä hän on nähnyt.

Riflerin ja AWP:n välillä vaihtelevaksi hybridi ja tähtipelaajaksi Andersen valitsee kenet muunkaan kuin Oleksandr “S1mple” Kostylievin. Ukrainalainen on Karriganin mukaan “CS:GO:n jumala” ja kykenee pelaamaan tasaisen täydellisesti vuodesta toiseen.

Viimeiseksi pelaajaksi Andersen valitsisi Support-rooliin niin ikään entisen joukkuetoverinsa Andreas “Xyp9x” Højslethin. Tanskalainen maanmies on Karriganin mukaan erinomainen support-pelaaja, joka kykenee “clutchaamaan” missä tilanteessa tahansa.

Karrigan itse toimisi joukkueen valmentajana. Joukkue vielä tiivistetysti:

  • Christoffer “Sunde” Sunde – AWP
  • Fatih “gob b” Dayik – IGL
  • Robin “ropz” Kool – Lurker
  • Oleksandr “s1mple” Kostyliev – Hybrid / Star
  • Andreas “Xyp9x” Højsleth – Support
  • Finn “karrigan” Andersen – Valmentaja

Kuva: Karrigan Lähde: AFKGaming

Tuoreimmat uutiset: