SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-legenda GuardiaN tekee paluun – Uudessa joukkueessa tuttu kasvo
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-legenda GuardiaN tekee paluun – Uudessa joukkueessa tuttu kasvo

julkaistu: 10.06.2021 23:04

Slovakialainen CS:GO-legenda Ladislav “GuardiaN” Kovacs palaa pitkän tauon jälkeen takaisin pelin pariin. Guardian on liittynyt toistaiseksi stand-in pelaajaksi venäläiseen Tridentiin ja täten lyö hynttyyt jälleen yhteen Denis “seized” Kostinin kanssa, joka toimii Tridentin kapteenina.

Kostin ja Kovacs pelasivat yhdessä NaVissa yli kolme vuotta, jonka aikana he voittivat lukuisia palkintoja ja kävivät maailman ranking-sijalla 1.

GuardiaN on voittanut CS:GO-urallaan lähes kaiken Navi ja Faze vuosinaan, mutta pelin arvostetuinta major-voittoa hän ei ole kolmesta finaalista huolimatta koskaan saavuttanut.

Guardian on etsinyt aktiivisesti viimeiset puoli vuotta uutta joukkuetta ja on ilmaissut olevansa nälkäisempi kuin koskaan. Vielä ei ole tiedossa kauanko hän Tridentissa aikoo pelata.

Guardian penkitettiin Natus Vincerestä vuoden 2020 alkupuolella ja sen jälkeen CS-pelaaja on viettänyt lähes yksinomaan hiljaiseloa. Viimeksi entistä Navi ja FaZe -tähteä on nähty yli vuosi sitten, ja silloinkin vain stand-in pelaajana Dignitas-joukkueelle Flashpoint 1 -tapahtumassa.

Lähde: HLTV Kuva: Trident

Tuoreimmat uutiset: