SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO-kapteeni on taas iskussa – “Mielentilani oli kaukana hyvästä”
  • Saara
    R

CS:GO-kapteeni on taas iskussa – “Mielentilani oli kaukana hyvästä”

julkaistu: 11.10.2021 12:30

CS:GO-joukkue Evil Geniuses on kesätauon jälkeen tarponut kilpailusta toiseen vajaalla miehistöllä. Kippari Peter “stanislaw” Jarguz oli poissa ESL Pro League -turnauksen 14. kaudelta sekä BLAST Premier: Fall Groups 2021 -turnauksesta. Jälkimmäisen skippasi myös Vincent “Brehze” Cayonte. Kummatkin olivat toivoneet huilitaukoa keskittyäkseen mielenterveyteensä.

Nyttemmin joukkue kokoontui taas yhteen kilpaillakseen IEM Fall 2021:n Pohjois-Amerikan-turnauksessa, josta he etenivät Majoreihin Tukholmaan. Kyseessä oli vuoden viimeinen tilaisuus kerätä Regional Major Rankings -pisteitä.

Stanislaw on ottanut ohjat jälleen käsiinsä lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen. HLTV:n haastattelussa hän totesi paussin olleen ehdottoman tarpeellinen.

“Elämässäni on – tai ainakin oli – meneillään kaikenlaista, ja mielentilani oli kaukana hyvästä. Tuntui, että jos pelaisin, en voisi antaa parastani”, hän kertoi.

Aiemmin jäädessään lepolomalle stanislaw kertoi, ettei pitkän Euroopan-komennuksen ja reissailun vaatimien karanteenitoimenpiteiden jälkeen ollut ehtinyt palautua kesätauon aikana.

Kuva: EG:n CS:GO-tiimi
Kuva: EG:n CS:GO-tiimi

 

Haastattelussa kapteeni selvensi myös, että aikalisä oli joukkueen yhteinen sopimus, ja päätavoitteeksi otettiin marraskuun CS:GO Major -mestaruudet. EG on ottanut joka pelaajansa mielenterveyden hyvin vakavasti.  Dota 2 -tiimin lähestyvän TI 10 -turnauksen valmennustiimiin on nimitetty lääkäri Healthy Gamer -yhteisöstä.

Tällä hetkellä täyteen miesvahvuuteen palannut Evil Geniuses voi olla tyytyväinen alkunihkeyden jälkeen hyvin menneestä IEM-turnauksesta ja valmistautua Major-otteluhin.

Lähde: AFK Gaming
Kansikuva: ESL Gaming – Stephanie Lieske

Tuoreimmat uutiset: