SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-juontaja myrskyn silmässä – pilkkasi ammattilaispelaajaa

julkaistu: 10.03.2022 16:44

FaZe Clanin CS:GO-joukkueen tähtipelaajat, Russel “Twistzz” Van Dulken ja Robin “ropz” Kool, olivat vastikään vieraana HLTV Confirmed -podcastissa.

Lähetyksissä keskusteltiin muun muassa FaZen voittamasta IEM Katowice 2022 -turnauksesta. Twistzzin mukaan hänen täytyi vakuuttaa joukkueen pelinsisäinen johtaja, Finn “karrigan” Andersen sekä joukkueen valmentaja, Robert “RobbaN” Dahlström siitä, että Justin “jks” Savage olisi paras pelaaja korvaamaan Håvard “rain” Nygaardia.

Juontaja pilkkasi ammattilaista

Suuriakin turnauksia juontanut Alex “Mauisnake” Ellenberg suututti yhteisön, kun hän kommentoi yllä olevaa videota twiittaamalla: “Kenen h*****in halusitte? NaToSaphiXin?”. Viestiä seurasivat itku- ja nauruemojit.

Niels Christian “NaToSaphix” Sillassen on 25-vuotias tanskalaispelaaja, joka on ollut jo pitkään ilman joukkuetta. Viime vuosina hänet on nähty tuurajapelaajana turnauksissa, joissa joukkueet ovat tarvinneet korvaavaa pelaajaa joukkueeseensa.

NaToSaphiX voitti cs_summit 5 -turnauksen silloisen mousesportsin (nykyinen MOUZ) kanssa, kun hän tuurasi Özgür “Woxic” Ekeriä.

Tanskalainen ei jäänyt hiljaiseksi Mauisnaken pilkan myötä. NaToSaphiXin mukaan tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Mauisnake kohtelee häntä epäkunnioittavasti.

“Tämä on viides kerta, kun näen Mauisnaken kertovan mielipiteensä minusta. Luulisi, että hän osaisi perustaa mielipiteensä todisteille. Jks oli ainoa oikea valinta FaZelle tähän turnaukseen [Katowiceen]. Tuloshistoriani sivuuttaminen sijaispelaajana ja epäkunnioittava kohtelu eivät ole oikea tapa.”

Hänen mukaansa häntä saa pitää huonona pelaajana. Käytöstavat olisi kuitenkin syytä muistaa.

“Joka kerta kun olen nähnyt Mauisnaken puhuvan minusta, hän on puhunut minusta todella negatiivisesti ja epäkunnioittavasti. Sinulla on täysi oikeus pitää minua huonona pelaajana, mutta yrittäisit käyttäytyä.”

Selostaja heitti vettä myllyyn

CS:GO-selostaja, Conner “Scrawny” Girvan, heitti vettä myllyyn omilla twiiteillään, joissa hän naljaili Mauisnakelle. Ensin Scrawny toteaa, että mikäli Mauisnakella on oikeus kritisoida pelaajia, meillä on oikeus kritisoida häntä.

“Et ole mitään muuta kuin sandaaleja käyttävä teeskentelijä. Tarkistin numerot. Teen enemmän rahaa kuin sinä:”

https://twitter.com/ScrawnyCG/status/1500933151950053381

 

Toisessa twiitissään Scrawny toteaa, että CS-rintamalla tietää olevan hiljainen päivä, kun Mauisnake on huomion keskipisteenä.

Ei pyydä anteeksi

Mauisnake kirjoittaa Twitterissä, että CS:GO on suorituspainotteinen ala. Hänen mukaansa jokaisen analyytikon työtä voidaan pitää subjektiivisena, mutta hänellä ei ole ongelmaa esittää mielipiteitä, joista pelaajat saattavat suuttua. Erityisesti silloin, kun asiaa tukevat tulokset, tilastot ja hyvin tehty taustatyö.

“Tämä ei ole anteeksipyyntö”, Mauisnake päättää twiittinsä.

Lähteet: Mauisnake, ScrawnyCG, HLTVConfirmed, NaToSaphiX

Kuva: NaToSaphiX