SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
B1ad3 Na'Vin YouTube-kanavalla
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-joukkueen huijaussyytökset tutkintaan — Huippuvalmentaja osallistui keskusteluun

julkaistu: 02.06.2021 13:15

Twitter-käyttäjä OverDrive kertoo tilillään, että major-karsintaturnauksessa sensaatiomaisesti sekä Natus Vinceren että Virtus.pron voittanut Akuma on tutkinnan alla koskien lukuisia huijaussyytöksiä joukkuetta kohtaan.

“Akumaa epäillään ulkoisten apuvälineiden käytöstä RMR-turnauksessa. Tällä hetkellä todisteita kerätään lähetettäväksi ESIC:ille, jossa tehdään arviointi ja lopullinen päätös.”

RMR (Regional major ranking) on turnaus, jossa joukkueet keräävät pisteitä karsiutuakseen marraskuussa pelattaville Tukholman majoreille.

Natus Vinceren valmentaja, Andrey “B1ad3” Gorodenskiy, vieraili HLTV Confirmed -ohjelmassa tiistai-iltana.

Häneltä kysyttiin mielipidettä CIS-alueen RMR-turnauksen tapahtumiin. “B1ad3” pääsi kommentoimaan Akumaa ja huijaussyytöksiä.

Hänen mielipiteensä oli äärimmäisen selkeä.

“Mielestäni he [Akuma] huijasivat 100% varmuudella. Erityisesti Sergey ‘Sergiz’ Atamanchuk. Analysoimme heidän demojaan paljon ennen otteluamme. Emme siis halunneet hävitä ottelua. Katsoimme demot ja tiesimme, että hän tykkää puskea paikkoihin. Meitä vastaan hän onnistui puskemaan joka kerta, kun emme vartioineet hänen valitsemaansa kohtaa kartasta. Samaa tapahtui kun Akuma pelasi Virtus.prota vastaan.”

“Se oli hämmentävä kokemus. Mietin vain päässäni, että miten hän pystyy tuohon. Sitten ilmi tuli erilaisia videoita epäilyttävästä radarin käytöstä.”

“Suoraan sanottuna et voi katsoa radaria kun olet klutsaamassa. Se on mahdotonta, koska sinun on keskityttävä tähtäimeesi. Voitte katsoa esimerkiksi Nikola ‘NiKo’ Kovačin tai Aleksandr ‘s1mple’ Kostylievin pelaamista ja pelaajakameroita klutsitilanteissa.”

“Tietysti jokaisella on oma tyylinsä. Kuuntelin podcastin, jossa Akuman pelaajat ‘Sergiz’ ja Dmitriy ‘SENSEi’ Shvorak kiertelivät, kun heiltä kysyttiin eri klutsitilanteista. Heidän vastauksensa olivat naurettavia. Aivan kuin he eivät uskaltaneet puhua suoraan.”

“Tilannetta tutkitaan ylempien tahojen toimesta. Tiedän, että parin päivän päästä meillä on paljon enemmän tietoa.”

“Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni. En sanonut Akuman huijaamista faktaksi. Minusta vain tuntuu, että he huijasivat.”

Voit katsoa alta “B1ad3”:n vierailun ohjelmassa. Akuman huijaussyytöksistä puhutaan ajasta 26:00 eteenpäin.

Lähde: HLTV

Kuva: Natus Vincere

Tuoreimmat uutiset: