SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-joukkue uudistuu — Legendaarinen nimi ottaa riskin uudella pelaajalla
  • Toimitus

CS:GO-joukkue uudistuu — Legendaarinen nimi ottaa riskin uudella pelaajalla

julkaistu: 01.01.2023 21:17

Ukrainalainen esportsorganisaatio Natus Vincere on siirtänyt CS:GO-akatemiapelaajansa, Andrii ”npl” Kukharskyin, pysyvästi pääkokoonpanoonsa. Tilaa viisikossa tekee seitsemän kuukautta joukkueessa pelannut Viktor ”sdy” Orudzhev.

Sdy:n liityttyä kesällä joukkueeseen, voitti Navi heti BLAST Premier Spring Finals -turnauksen Lissabonissa. IEM Colognessa kokoonpano ansaitsi hopeaa, ESL Pro League ja IEM Rio -turnauksissa tuli pudotuspelipaikka. Tulokset eivät Aleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämälle kokoonpanolle riittäneet, varsinkin kun loppuvuonna tulokset heikentyivät selvästi. Pelaajavaihdos tuli täten ajankohtaiseksi.

Sen jälkeen, kun sdy:n lähtö julkaistiin, pelaaja itse kommentoi tilannettaan, ja kertoi kokemuksen Navissa olleen uskomaton. Tulevaisuuden suunnitelmatkin ovat selvät:

”Seuraavaksi haluan löytää uuden kodin, ja viedä sinne kaiken, mitä olen oppinut, ja missä voimme yhdistämällä voimamme tuoda kotiin pokaaleja!”

Npl pelasi testiksi Navin pääjoukkueen kanssa muutaman kartan BLAST Premier World Final -turnauksessa joulukuussa. Tuloksena oli erittäin vaatimaton 0.67 rating, mutta siitä huolimatta, Navi haluaa nostaa nuorukaisen pysyväksi osaksi pääkokoonpanoaan, jonka on totuttu olevan Counter-Striken parhaimpia.

Historia on Navin puolella. Viimeksi, kun Navi nosti akatemiapelaajan, Valeriy ”b1t” Vakhovskiyn, joukkueeseen, oli seurauksena major-pokaali ja miljoonan dollarin arvoinen Intel Grand Slam -titteli vuonna 2021.

Kuva: Navi  Lähde: HLTV