SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO jatkaa elämäänsä ainakin näiden turnauksien ajan
  • Perttu
    Leinonen

CS:GO jatkaa elämäänsä ainakin näiden turnauksien ajan

julkaistu: 28.09.2023 15:45

Counter-Strike 2 julkaistiin vihdoin ja viimein viime yönä. Näin ollen Counter-Strike Global: Offensive siirtyy historiankirjoihin. CS:GO:sta pääsee kuitenkin nauttimaan vielä ainakin muutamien huipputurnauksien ajan, sillä osa järjestäjistä on päättänyt pelata turnauksia vielä CS:GO:ssa ennen CS2:een siirtymistä.

ESL Pro League Season 18:n pudotuspelit ovat käynnissä parasta aikaa ja ESL ilmoitti odotetusti, että pudotuspelit pelataan loppuun asti CS:GO:ssa. Turnauksesta valtaosa on jo pelattu CS:GO:ssa, joten vaihtaminen kesken turnaukseen uuteen versioon olisi käytännössä pilannut turnauksen. Todennäköisesti asiassa on kuunneltu myös osallistujajoukkueiden mielipiteitä.

Counter-Striken toinen isoista turnausjärjestäjistä BLAST ilmoitti myös, että Blast Fall Showdown -turnaus tullaan pelaamaan CS:GO:ssa. 4. päivä lokakuuta alkava turnaus jättää Blastin mukaan liian vähän aikaa joukkueille sopeutui pelin uuteen versioon ja siksi turnaus pelataan pelin vanhassa versiossa.

Vaikka CS:GO ei olekaan enää tavallisen kansan saatavilla, on pelin vanha versio kuitenkin yhä käytettävissä juuri tämän tyyppisiä tilanteita varten. Vanhempi versio jätetään väliaikaisesti turnausjärjestäjien käyttöön, jotta siirtyminen päivitettyyn versioon saadaan mahdollisemman jouhevaksi.

Todennäköisesti myös pienemmät onlineturnaukset seuraavat isompien turnausjärjestäjien vanavedessä. Tällä hetkellä on käynnissä esimerkiksi CCT East Europe -turnauksen pudotuspelit, jotka tullaan todennäköisesti pelaamaan loppuun asti CS:GO:ssa.

Lähde: HLTV