SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hades ja Dycha sekä Unicef
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-huiput lahjoittivat voittopotteja $1,5M — ENCE:ltä upea suoritus ja iso raha Unicefille

julkaistu: 28.06.2021 18:00

Sunnuntaina päättynyt CS:GO-hyväntekeväisyysturnaus Gamers Without Borders 2021 toi ENCE:n valitsemalle keräyskohteelle Unicefille peräti 150 000 dollaria.

Unicef on Yhdistyneiden kansakuntien lastenrahasto, joka toimii lasten oikeuksien puolesta ja lasten perustarpeiden tyydyttämiseksi. Lastenrahasto perustettiin toisen maailmansodan jälkeen, kun Euroopassa oli nälänhätä. Unicefin toiminnan perusta on YK:n lapsen oikeuksien sopimus. Sen tärkein tavoite on perusoikeuksien eli terveyden, koulutuksen, tasa-arvon ja turvan takaaminen kaikille maailman lapsille.

Unicefille voittorahansa lahjoittivat myös FURIA ($300 000) ja FaZe ($100 000). Turnauksen voittanut BIG lahjoitti voittorahansa ($600 000) koronarokotteen kehittämiseen ja valmistamiseen yhdessä mousesportsin kanssa ($150 000).

ENCE:n tie välierään

ENCE:llä oli ennen turnausta seitsemän ottelun voittoputki, jota joukkue pystyi jatkamaan vakuuttavasti voittamalla kaksi maailman kärkijoukkuetta. Ensin kaatui eurooppalainen mousesports vakuuttavasti 2—0, jonka jälkeen ruotsalainen NiP karttavoiton 2—1. Välierässä brasilialainen FURIA oli vahvempi karttavoitoin 2—1.

Lähde: Gamers Without Borders, HLTV, Unicef

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: