SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-huippukapteeni sivuun terveysongelmien vuoksi
  • Juuso
    Syngelmä

CS:GO-huippukapteeni sivuun terveysongelmien vuoksi

julkaistu: 03.11.2022 17:00

Muun muassa Vitalitya, fnaticia ja Cloud9:a urallaan johtanut Alex “ALEX” McMeekin kertoi tällä viikolla Twitter-tilillään ottavansa taukoa CS:GO:sta.

ALEX on omien sanojensa mukaan kärsinyt vatsaongelmista muutaman vuoden ajan. Nyt brittikapteeni on päättänyt hoitaa itsensä kuntoon sen sijaan, että yrittäisi elää sairauden kanssa ja sietää sitä väkisin.

– Hei kaikki. Päätin olla liittymättä mihinkään joukkueeseen fnaticin jälkeen, koska olen kärsinyt vatsaongelmista muutaman vuoden ajan. Olen nyt päättänyt jäädä tauolle, jotta voin hoitaa itseni kuntoon, ALEX kirjoittaa.

ALEX kiittää twiittiketjussaan fnaticia ymmärryksestä ja saamastaan tuesta. CS:GO:n lisäksi ALEXilla on luvassa toinenkin tauko.

– Olen pitänyt taukoa sosiaalisesta mediasta. Tämän ilmoituksen myötä tulen jatkamaan taukoani, jotta voin parantaa niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointiani. Kiitos kaikille tuestanne, ALEX jatkaa.

Lopuksi ALEX muistuttaa, ettei twiittiketjun tarkoitus ole herättää faneissa turhia toiveita uuteen joukkueeseen liittymisestä.

– En ole liittymässä uuteen joukkueeseen hetkeen, ALEX sanoo.

Twiittiketjun voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla alla olevaa twiittiä.

Lähde: ALEX | Kuva: DreamHack