SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-huippujoukkueeseen jälleen muutoksia – Toimiiko seitsemän pelaajaan joukkue?
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-huippujoukkueeseen jälleen muutoksia – Toimiiko seitsemän pelaajaan joukkue?

julkaistu: 04.08.2020 13:00

Maailman kaikkien aikojen parhaaksi CS:GO-joukkueeksikin tituleerattu tanskalaisjoukkue Astralis on tehnyt jälleen kokoonpanomuutoksia. Uusin pelaajalisäys osuu tärkeään saumaan, kun ammattilaispelaajien tauko on päättymässä ja Astralis on ollut maailmanlistalla tasaisessa laskussa.

Pelaajamuutoksista toiseen

Astralis on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen niinikään tanskalaisen Mad Lionsin pelaajan Lucas “Bubzkji” Andersenin kanssa. Bubzkji on ollut Mad Lionsin paras pelaaja aikana, jolloin joukkue on tehnyt tasaista nousua maailman top 15:sta. Joukkue voitti muunmussa Flashpoint 1 -tapahtuman keväällä, jossa suomalainen HAVU sijoittui kolmanneksi.

“Kun kuulin Astraliksen kiinnostuksesta, olin jo tehnyt päätöksen”, Bubzkji kuvaili tuntemuksiaan Astraliksen tarjouksesta.

Bubzkji kommentoi myös ihmisten epäilyjä liittyen seitsemän hengen joukkueeseen. Hänen mukaansa Astralis on tuonut paljon uusia ideoita siihen miten joukkue voidaan CS:GO:ssa koota. Tavoite on hänen mukaansa selkeä: tulla paremmaksi joukkueeksi ja voittaa.

Bubzkjin lisäyksen yhteydessä Astralis ilmoitti, että heidän loppukeväällä lisäämänsä pelaaja Jakob “JUGi” Hansen jättää joukkueen vain alle kolmen kuukauden jälkeen.

“Se [Pelaaminen Astraliksessa] vain varmisti sen, mitä haluan tehdä ja odotan innolla pelaamista toisessa joukkueessa”, JUGi kommentoi lähtöään.

Astralis on tehnyt useita pelaajamuutoksia tänä keväänä. Kuvassa heidän AWP-pelaajansa Dev1ce.

Astraliksen tulevaisuus on kiinnostava

Astralis menetti HLTV-ranking ykkössijansa loppukeväästä, kun heidän pelinsisäinen johtajansa Lukas “gla1ve” Rossander ja toinen tähtipelaaja Andreas “Xyp9x” Hojsleth ilmoittivat kesän mittaisesta tauostaan. Reaktiona joukkue toteutti suunnitelmansa tuoda kokoonpanoon kaksi uutta pelaajaa: JUGin ja Patrick “es3tag” Hansenin luoden seitsemän pelaajan kokoonpanon.

Astraliksen mukaan seitsemän hengen miehitys mahdollistaa lepoaikoja pelaajille turnausten aikana ja välissä. Pelaajat ovat keskenään samanarvoisia, eli uudet pelaajat jatkavat vanhojen lailla gla1ven ja xyp9xin palattuakin.

Esl One Cologne alkaa parin viikon kuluttua. Se on ensimmäinen iso turnaus kesätauon jälkeen. Koronatilanteen vuoksi netissä pelattava tapahtuma toimii myös näyttämönä sille, miltä uuden Astraliksen pelaaminen näyttää ja onko heillä rahkeita nousta jälleen maailman ykköseksi.

Lähde: HLTV Kuvat: Astralis