SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO-suurnimi on kuollut — yhteisö ottanut laajasti osaa suruun
  • Saara
    R

CS:GO-suurnimi on kuollut — yhteisö ottanut laajasti osaa suruun

julkaistu: 12.10.2021 09:00

Entinen CS:GO-pelaaja ja -valmentaja Michael ‘MAiNLiNE’ Jaber on kuollut vain 26-vuotiaana.

Suru-uutisen kertoi  Joel ‘jcrueL’ Cruel,  joka pelasi vuosina 2016-2017 MAiNLiNEn kanssa samoissa joukkueissa, kuten Vaultissa ja eUnitedissa. Twiitissään jcrueL kutsuu yhteisiä aikoja eräiksi parhaista muistoistaan.

Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta pari vuotta sitten yhdysvaltalaispelaaja kertoi sairastuneensa kivessyöpään.

MAiNLiNE oli osa CS:Source-pelaajien aaltoa, joka siirtyi CS:GO:n pariin sen ilmestyttyä vuonna 2012. Pian hänestä tuli pohjoisamerikkalaisten huippukilpailujen vakiokalustoa. ESL Pro League -sarjan kolmelle ensimmäiselle kaudelle hän osallistui kolmessa eri joukkueessa (Method, Enemy, Selfless).  Hänet nähtiin myös ELeaguessa jo ensimmäisellä kaudella. MLG Columbus Majoreihin vuonna 2016 hän eteni vietyään voiton OpTicin ja Splycen kaltaisten suuruuksien näpeistä.

eUnitedista lähdön jälkeen suunnitelmat huipulle paluusta takkusivat, mutta MAiNLiNEn ansiot pohjoisamerikkalaisten toivojen valmentamisessa ovat kiistämättömät. Hän kaitsi menetykseen esimerkiksi nykyiset Valorant-pelaajat Sentinelsin Michael ‘dapr’ Gulinon sekä Matthew “Wardell” Yun ja Yassine “Subroza” Taoufikin, jotka pelaavat nykyään TSM:ssä.

Lukuisat tiimikaverit ja valmennettavat MAiNLiNEn uran varrelta ovat ilmaisseet surunvalittelunsa hänen poismenostaan. Myös CS-yhteisö ottaa osaa.

Lähde: Dexerto.com
Kansikuva: Esports.com

Tuoreimmat uutiset: