SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CSGO: FACEIT Major 2018 – Lauantain lähetys alkaa 18:15!
  • Toimitus

CSGO: FACEIT Major 2018 – Lauantain lähetys alkaa 18:15!

julkaistu: 22.09.2018 14:30

Pelaajat.com castaa koko viikonlopun Lontoon Counter Strike -majoria. FACEITin sponssaamassa turnauksessa pelataan tänään lauantaina välieriä. 18:15 MIBR kohtaa NaVin ja 21:45 Liquid haastaa Astraliksen!

Katso tästä: twitch.tv/pelaajatcom

Lauantai 22.9.

Lauantaina lähetykset alkavat 18:15 Suomen aikaa. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat MIBR ja NaVi. Molemmat joukkueet hoitivat eilen omat ottelunsa puhtaasti 2-0. Kumpikaan joukkueiden vastustajista ei esittänyt mitään erikoista ja ottelut olivat lopulta helppoja. NaVin esitys oli sen verran suvereeni, että helppoa ottelua MIBRille ei voi huomiselle lupailla.

21:45 nähtävässä ottelussa Liquid haastaa Astraliksen. Eilen puolivälierissä Liquid onnistui häviämään HellRaisersille uuden Dust2-kartan ja todennäköisesti tuo kartta tulee olemaan ensimmäisiä poistettavia karttoja karttapoolista. Astralis on tällä hetkellä kyseisessä kartassa yksi maailman parhaita ja he osoittivat sen mm. voittamalla MIBR:n 16-0 kyseisessä kartassa. Astralis joutui vastaavasti odotetun tiukoille FaZea vastaan eilen. Liquid on yksi ainoita joukkueita tässä turnauksessa, jotka pystyvät Astraliksen tosissaan haastamaan.

Lauantain otteluissa studiossa on äänessä Taneli “diSTURBED” Veikkola ja Jussi “gstus” Perälä.

Sunnuntai 23.9.

Sunnuntaina turnaus huipentuu finaaliin kello 20:10. Finaalin juontaa Arttu Hämäläinen, jota kuultiin mm. Ylellä The International 8 -turnauksen aikaan!

Luvassa on siis mielenkiintoinen viikonloppu eurheilun saralla!

Illan streamiin pääset kätevästi tästä linkistä, tai vaihtoehtoisesti etsimällä twichistä pelaajatcom -kanavan.

Asiantuntijan valinnat illan otteluihin:

MIBR (35%) vs. NaVi (65%)

Liquid on yhdessä Na’Vin ja FaZen kanssa ainoa joukkue, kuka voi kaataa Astraliksen. HR on vastaavasti aivan toiselta planeetalta, mutta heillä on ihan mukiinmenevä turnaus alla. Joukkueella on kuitenkin todella ohuet mahdollisuudet tässä ottelussa ja tästä syystä Liquid on suuri suosikki. Koko playoffien yksipuolisin ja tylsin ottelu.

Ottelusta voidaan kuitenkin povata tasaista. NaVi kuitenkin ottelussa selkeä suosikki, joten joukkue vie ottelun nimiinsä 2-1.

Liquid (40%) vs. Astralis (60%)

Astralis on paras jengi turnauksessa. Hands down. NaVi ja Liquid taistelee toiseksi parhaan paikasta.  Tämä Astralis vs Liquid tulee olemaan varmasti majorin paras matsi. Tämä ottelun voittaja voittaa majorin todella suurella todennäköisyydellä. NaVi on suuri kysymysmerkki. Joukkueella on varmasti yksi tämän hetken parhaista duoista (s1mple+electronic), mutta heidän taso riippuu ihan liikaa yksilöistä, ettei heitä voi veikata voittamaan turnausta.

Astralis vie todennäköisesti ottelun nimiinsä 2-1.