SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS2-ihmelapsi ei aio jättää Spiritiä
  • Juuso
    Syngelmä

CS2-ihmelapsi ei aio jättää Spiritiä

julkaistu: 18.11.2023 16:34

Pleyn tekemässä haastattelussa Spiritin 16-vuotias ihmelapsi ja korkeimmalla ratingilla Counter-Strike 2:sta pelaava Danil “donk” Kryshkovets kertoo, ettei aio siirtyä kansainväliseen joukkueeseen.

– Tulevaisuuteni on Spiritissä. Jokainen pelaajamme työskentelee kovasti. Jokainen on nuori, itsevarma ja nälkäinen. Suurin vahvuutemme on, että yksikään meistä ei koskaan anna periksi. Jos jatkamme edistymistä samalla tavalla kuin tähänkin saakka, tulemme taistelemaan turnausvoitoista, Kryshkovets sanoo.

Nuorukainen kertoo, että hype hänen ympärillään on tuonut hänelle paineiden sijasta paljon itseluottamusta.

– Kyllähän se tuntuu hyvältä. On hienoa nähdä kovan työn tulos. Hype ympärilläni nostaa itseluottamustani sekä serverillä että sen ulkopuolella. Mutta onhan se samalla hieman absurdia, hän myöntää.

Kryshkovets kertoo pelaavansa Counter-Strikea 14–15 tuntia päivässä, enimmäkseen FACEIT- ja harjoitusotteluita. Monet ovat kritisoineet uutta Counter-Strikea, mutta Kryshkovetsilla on asiaan erilainen näkökulma.

– En keskity Counter-Strike 2:n negatiivisiin puoliin. Mielestäni sitä on hauska pelata. Uusien mekaniikkojen ja asioiden löytäminen on hauskaa. Tietysti pelissä on huonompiakin puolia, että ne tullaan varmasti korjaamaan tulevaisuudessa, Kryshkovets sanoo optimistisesti.

16-vuotias Kryshkovets on pelannut Counter-Strike 2 ammattilaisottelunsa keskimäärin 1.38 ratingilla, mikä on tällä hetkellä maailman korkein.

TOP10-joukkueita vastaan hän on pelannut 1.34 ratingilla kuudessa kartassa. Hän on tehnyt keskimäärin eniten vahinkoa per kierros (96.0) ja ottanut keskimäärin eniten tappoja per kierros (0.93).

Kryshkovets on tappojen ja kuolemien suhteen eniten plussalla (+180) ja hänellä on paras rating avaustappojen onnistumisessa (1.26).

Lähde: Pley | Kuva: Spirit