SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“CS2 ei ole missään nimessä niin huono kuin väitetään” – Tähtipelaajat avaavat tuntemuksiaan uudesta Counter-Strikesta
  • Juuso
    Syngelmä

“CS2 ei ole missään nimessä niin huono kuin väitetään” – Tähtipelaajat avaavat tuntemuksiaan uudesta Counter-Strikesta

julkaistu: 29.09.2023 16:15

Kahdessa HLTV:n tekemässä haastattelussa FaZen Russel “Twistzz” Van Dulken ja Robin “ropz” Kool kertovat mitä mieltä ovat Counter-Strike 2:sta.

CS2 julkaistiin kaikille pelattavaksi viime yönä. Vielä ainakin BLAST Showdown -turnaukset tullaan pelaamaan CS:GO-versiolla ensi kuun alussa.

Twistzz: “CS2 on ollut liikaa mielessä”

23-vuotias kanadalainen kertoi kärsineensä motivaatio-ongelmista, kun uutta Counter-Striken osaa odotettiin saapuvaksi kuin kuuta nousevaa.

– Yritin jatkuvasti etsiä erilaisia valo- ja savukranaatteja uutta versiota varten, koska ajattelin CS:GO:n vaihtuvan CS2:n minä tahansa hetkenä, Twistzz avaa.

Twistzz kertoo katuvansa päästäessään CS2:n pääkoppaansa CS:GO:n tullessa tiensä päähän. Hän vakuuttaa kuitenkin olevansa valmis uuteen Counter-Strikeen.

– Ammattilaisena työni on säilyttää hyvä asenne ja lähestyä niin peliä kuin joukkuettani motivoituneena.

Ropz: “CS2 ei ole valmis kilpapelaamiseen, mutta se ei ole niin huono peli kuin monet väittävät”

23-vuotiaan virolaispelaajan mielestä CS2 ei ole niin huono kuin monet väittävät, mutta pelissä on vielä paljon kehitettävää.

– CS2 ei missään nimessä ole pelaamiskelvoton, kuten monet ovat väittäneet. Kilpapelaamiseenkaan se ei ole valmis. Ainoa suunta on kuitenkin eteenpäin. Kukaan ei tiedä mikä on uusi meta, joten CS2:sta täytyy tavallaan pakottaa alkuun.

ropz paljastaa, että FaZe äänesti yllättäen ESL Proliigan 18. kauden pudotuspeliotteluita pelattavaksi CS2:lla CS:GO:n sijaan. Joukkue ei saanut tahtoaan läpi, sillä turnaus pelataan loppuun vanhalla CS-versiolla.

Lähteet: HLTV, HLTV | Kuva: Adam Lakomy, ESL