SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähti YEKINDAR: “Olemme haastajia” – Katso BLAST-välierät tänään Pelaajatcomin kanavalta
  • Sauli
    Rautiainen

CS-tähti YEKINDAR: “Olemme haastajia” – Katso BLAST-välierät tänään Pelaajatcomin kanavalta

julkaistu: 26.11.2022 16:00

BLAST Premier Fall Finals -CS:GO-turnauksen välierät alkavat tänään. 425 000 dollarin palkintopotista ja paikasta BLAST Premier World Finaliin kamppailevat ensimmäisessä ottelussa Liquid ja Heroic sekä toisessa matsissa Ninjas in Pyjamas ja Faze.

Näet ottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Ensimmäisenä tänään kohtaavat Liquid ja Heroic kello 16:30. Vastassa on Rion majoreilla yllätystippumisen aikaisessa vaiheessa kokeneet jenkit ja samaisen turnauksen finalisti-tanskalaiset. Etenkin Liquidille vuosi on ollut paluu parrasvaloihin vaikean online-aikakauden jälkeen.

Joukkueen tuorein lisäys Mareks “YEKINDAR” Galinskis kertoi Pelaajatcomille joukkueen olevan hyvässä kehityssuunnassa ja turnausvoiton olevan ennen pitkään edessä.

“En sanoisi, että olemme enää altavastaajia, mutta emme vielä ole myöskään suosikkeja. Olemme haastajia.”

Joukkue kaatoi Navin lohkovaiheessa varmistaen suoran paikan välieriin. YEKINDARin mielestä välierissä pitää löytyä uusi vaihde Liquidin peliin, sillä nimekkäästä nimestä huolimatta Navin pelistä näkyi epävarmuus.

“Navin pitää vaihtaa pelaajaa, tuntuu että kun on niin paljon puhetta sdy:n poistumesta, että he eivät usko rosteriin ja se ei ole hyvä juttu.”

Välierävastus Heroic koki tappion Rion majoreiden finaalissa YEKINDARin entiselle joukkueelle, Outsidersille, josta tähtipelaaja lähti monien syiden vuoksi – mukaanlukien sodan.

“Onnittelin heitä voitosta, saatiin kunnon naurut. Puhuin Dastanin (valmentaja) kanssa eniten. Hän meemeili, että heti kun lähdin, he voittivat majorit”, YEKINDAR nauraa.

Liquidissa latvialainen on viihtynyt valtavasti, Hän sanoo arvostavansa kokemusta ja haluavansa kehittää itseään joka päivä pelaajana, molempia tavoitteita uusi organisaatio tukee. Finaalipaikan suhteen hän on varovaisen toivoikas.

“Toivon että etenemme finaaliin ja voitamme turnauksen, mutta majorit näyttivät, että kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan.”

Heroic vastaan Liquid alkaa Kööpenhaminan Royal Arenan yleisön edessä tänään kello 16:30. Aleksi “Aleksib” Virolaisen NIP astuu lauteille iltaottelussa kahdeksan aikaan.

Kuva: Liquid