SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-pelaajat huijattiin olemattoman organisaation riveihin – “Heistä ei ole kuulunut mitään”
  • Perttu
    Leinonen

CS-pelaajat huijattiin olemattoman organisaation riveihin – “Heistä ei ole kuulunut mitään”

julkaistu: 19.06.2024 15:37

5W Gaming on intialainen esportsorganisaatio tai näin ainakin luultiin, kun Intian Bangaloressa majapaikkaansa pitävä organisaatio julkaisi uuden Counter-Strike 2 -joukkueensa 18. päivä toukokuuta.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuitenkaan kuin saduissa. Nyt kuukautta myöhemmin organisaation hankkima brittipelaaja Thomas “Thomas” Utting kertoi X:ssä, että kokoonpano ei jatka enää 5W Gamingin alaisuudessa.

Syy on todella omituinen.

Thomas kertoo jakamassaan päivityksessä, että organisaatio huijasi pelaajistoa.

“5W huijasi meitä valitettavasti. He lopettivat kaiken kommunikaation meidän pelaajien kanssa. Aiomme kuitenkin pysyä yhdessä ja etsiä uuden organisaation. Jatkamme kuitenkin grindausta nyt kuukauden ja toivomme, että saisimme edustaa jotain kunnollista organisaatio”, Thomas kertoo X:ssä.

Organisaation puolelta ketään ei ole saatu kiinni enää hetkeen. Erikoista on myös se, että organisaatio maksoi pelaajistolle jo etukäteen allekirjoituksien yhteydessä.

Intialainen CS-kommentaattori Sudhen “Bleh” Wahengbam kommentoi jo organisaation julkistaessa uuden CS2-joukkueensa, että hän ei ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä organisaatiosta. Wahengbam on kotoisin Bangaloresta.

Organisaation toiminta on jättänyt useita kysymysmerkkejä leijumaan ilmaan. Thomas epäilee, että kiinnostus vain lopahti yhtäkkiä.

“Meidän ymmärryksemme mukaan he ovat miljonäärejä, joten raha ei ole ongelma heille. He vain lakkasivat vastaamasta, antoivat potkut meidän GM:lle, mediavastaava katosi ja he eivät vaan vastanneet enää koskaan”, Thomas summaa tilannetta.

5W-nimellä Regional Clash Arena Europe 2024 -turnauksessa kilpaillut viisikko voitti nimittäin koko turnauksen. Kyseessä oli joukkueen ensimmäinen turnaus eikä kyseessä ollut mikään pilipali-turnaus.

Thomasin, Hristiyan “REDSTAR” Pironkovin, Deyvid “h4rn” Benchevin, Joel “joel” Holmlundin ja Luca “pr1metapz” Voigtin joukkue kuittasi turnausvoitosta mukavat 30 000 dollaria.

Se kaatoi turnauksen aikana kovia joukkueita kuten, 3DMAX:n, GamerLegionin, Gaimin Gladiatorsin ja Zero Tenacityn.

Kuva: BLAST Lähde: HLTV