SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-legendojen paluu alkoi täydellisesti – Satoja tuhansia katsojia ja 16-0 turpajaiset
  • Toimitus

CS-legendojen paluu alkoi täydellisesti – Satoja tuhansia katsojia ja 16-0 turpajaiset

julkaistu: 04.03.2022 16:59

CS:GO-joukkue Imperialin debyyttimatsi Etelä-Amerikan Major-karsintaturnauksessa eilen oli odotettu tapaus. Kokoonpano, jota kutsutaan liikanimellä Last Dance, koostuu legendaarisista brasilialaispelaajista, kuten Gabriel “FalleN” Toledo, Lincoln “FNX” Lau ja Fernando “fer” Alvarenga, jotka ovat voittaneet muun muassa kaksi Major-turnausta yhdessä vuonna 2016. Kundit pistivät uuden vanhan kokoonpanon yhteen vuodenvaihteessa tavoitteenaan lähteä viimeistä kertaa yhteiselle reissulle CS:n kärkeen.

Lue lisää: “Viimeinen tanssi” — brasililaislegendat viimeistä kertaa samaan kokoonpanoon

Odotuksesta huolimatta, edes legendaariset CS-pelaajat itse eivät todennäköisesti olisi voineet arvata minkälainen alku joukkueelle eilen suotiin, kun Imperial kamppaili Laundo E Amigos nimistä joukkuetta vastaan  PGL Major Antwerp 2022: South American Open Qualifier #1 -turnauksessa.

Ensinnäkin sensaatiomainen ottelu keräsi yli kaksisataa tuhatta katsojaa striimauspalvelu Twitchissä. Toiseksi Imperial pieksi yleisön edessä vastustajan lukemin 16-0.

Myös päivän muut karsintaottelut sujuivat, kun esimerkiksi Beneath Gaming kaatui 16-7 . Täten FalleN ja kumppanit ovat vain neljän ottelun päässä varsinaisista Major-karsinnoista.

Joukkueen kapteeni FalleN kiitteli yhteisöä laajasta tuesta kokoonpanolle Twitterissä.

Last Dance/Imperial on koko olemassaolonsa ajan niittänyt paljon huomiota. Pelaajat ovat Etelä-Amerikan ylivoimaisesti suosituimpia ja tunnetuimpia ja täten vetävät puoleensa massiivista yleisöä — myös sponsoreita. Joukkue on käyttänyt kannattajien huomiota hyvään: Viime viikolla tiimi Twiittasi kuinka kokoonpano oli pelipaitoja myymällä kerännyt rahaa hyväntekeväisyyten tuhansien eurojen arvosta.

Kuva: FalleN Lähde: AFKgaming