SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS-legenda sai kollegalta ökykalliin synttärilahjan – arvo 16 000 dollaria
  • Saara
    R

CS-legenda sai kollegalta ökykalliin synttärilahjan – arvo 16 000 dollaria

julkaistu: 05.06.2022 09:00

CS:GO-legenda Christopher “GeT_RiGhT” Alesund vietti äskettäin 32-vuotissynttäreitään ja sai melkoisen lahjan.

Striimaajakollega Tyler “Trainwreckstv” Niknam yllätti  juhlalähetystään pyörittävän päivänsankarin pikku muistamisellaan, jonka hän oli ostanut huipputason skinikauppiaalta zipeLiltä. Kyseessä oli holografinen Team Dignitas -tarra vuoden 2014 ESL Katowice Majorista. Harvinaisuus on arvoltaan yli 16 000 dollaria.

Mykistynyt GeT_RiGhT esitti toverilleen häkeltyneet kiitokset. Epäuskoinen synttärisankari lupasi, että palauttaa lahjan heti jos antaja vain tahtoo sen takaisin.

2014 ESL One Katowice Major -tarrat ovat ökykalliita. Kalleimmista, kuten Titan Gamingin ja iBUYPOWERin tarroista, saa pulittaa jopa 72 000 dollaria. Summat johtuvat erityisesti harvinaisuudesta; kahdeksan vuotta sitten CS:GO ei ollut vielä niin iso juttu kuin nyt, eikä tarroja ostettu suuria määriä.

Itse turnauskin oli legendaarinen. CS:GO:n ikonisin tapahtuma sai virallisen major-statuksen, ja kotikaupungin lempijoukkue Virtus.pro ylsi eeppiseen voittoon.

GeT_RiGhT itsekin muuten pelasi tuolloin Ninjas in Pyjamasin riveissä. Joukkue hävisi finaalissa. Nykyään hän on Dignitasin leivissä striimaajana, joten synttärilahja oli oikein osuva.

Dignitasiin GeT_RiGhT liittyi pari vuotta sitten NiP-tovereineen. Ennen pitkää hän kuitenkin joutui penkitetyksi kehnonlaisten tulosten ansiosta. Nykyisin hän keskittyy striimaamiseen, mutta pelailee joskus kolmostason otteluissa tai showmielessä.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: DreamHack