SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
CS-joukkue pulassa: kielto käyttää kohupelaajaa – Virallinen vara-pelaaja reissussa
  • Toimitus

CS-joukkue pulassa: kielto käyttää kohupelaajaa – Virallinen vara-pelaaja reissussa

julkaistu: 19.01.2023 14:23

CS:GO-vuosi starttaa tänään, kun BLAST Premier Spring Groups 2023 -turnaus alkaa A-lohkon avausotteluilla. Kello 16 alkavassa ottelussa kohtaavat Heroic ja Evil Geniuses. Kello 19.30 alkavassa ottelussa kohtaavat puolestaan Vitality ja Astralis. Pelaajatcom näyttää kaikki turnauksen ottelut suorana Twitchissä.

Uutisoimme aiemmin tänään, että viime vuoden paras joukkue Faze Clan joutuu pelaamaan turnauksen ilman tähtipelaaja Håvard “rain” Nygaardia, koska hänen lapsensa syntymä on lähellä. Myös valmentaja Robert “RobbaN” Dahlstörm on poissa henkilökohtaisista syistä.

Faze päättikin yrittää saada vara-pelaajaksi viime vuoden puhutuimpiin pelaajiin kuuluvaa Kristian “k0nfig” Wieneckeä, ja ehti jo harjoitella hänen kanssaan, mutta sitten tapahtui organisaation kannalta yllättävä käänne.

Lue lisää: FaZe aloittaa CS:GO-vuotensa ilman luottopelaajaansa ja valmentajaansa

Turnausjärjestäjä BLAST on päättänyt kieltää Fazea käyttämästä k0nfigia, sillä hänet on jo listattu varapelaajaksi Heroicille. Ilman sopimusta paraikaa oleva K0nfig pelasi aiemmin joulukuussa BLAST Premier World Finals -turnauksen Heroicin kanssa.

“Pyyntö käyttää k0nfigia hätävaihtopelaajana Spring Groups -turnauksessa on evätty, koska hänet on rekisteröity toisen joukkueen kokoonpanoon tähän tapahtumaan. Pyyntö hätävaihdosta on hyväksytty, koska heillä [Fazella] on tällä hetkellä vain neljä pelaajaa käytettävissään Tanskassa. Korvaajasta tiedotetaan heti, kun hänet tiedetään”, kommentoi BLAST tiedotteessaan.

Kapuloita Fazen rattaisiin tuo lisäksi se, että heidän alunperin vara-pelaajaksi merkkaamansa Olof “Olofmeister” Kajbjer ei striimissään antamansa lausuntonsa mukaan ollut edes tietoinen, että hän on osa kokoonpanoa Tanskassa. Hätätilanteeseen hän ei ole vastaus, sillä legenda-pelaaja on lähdössä reissuun.

“En edes tiennyt, että minut on merkattu vaihtopelaajaksi BLASTiin. Jos olen rehellinen niin luulen, että he laittoivat minut sinne ajattelematta kovin pitkälle.”

Fazella on nyt alle vuorokausi aikaa löytää itsellensä sopiva pelaaja, ennen kuin he aloittavat CS:GO-vuotensa kohtaamalla Complexityn kello 13:00 alkavassa ottelussa. Matsin näyttää Pelaajatcom suorana ja suomeksi selostettuna.

Kuva: BLAST