SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Counter-Striken pelaajamäärät ovat lyöneet aallon pohjalle – Joulukalenteri luukku #12
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Striken pelaajamäärät ovat lyöneet aallon pohjalle – Joulukalenteri luukku #12

julkaistu: 12.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Counter-Strike 2 -peli. 1.–24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin jutun liittyen CS2:een eri näkökulmista. Nyt esittelemme pelin keskeisimpiä kehnouksia.

Luukku #12

Counter-Strike 2:n pelaajamäärät ovat heilahdelleet hurjasti sen julkaisun jälkeen. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että pelin keskeneräisyys ja pelissä rellestävät huijarit ovat syöneet suurimman innon pelata Counter-Striken uutta päivitettyä versiota.

Syyskuun 27.päivä julkaistu peli nostatti syyskuun kaikkien aikojen pelatuimmaksi kuukaudeksi Counter-Striken historiassa, kun peliä pelasi peräti 31 miljoonaa pelaajaa kyseisen kuukauden aikana.

Alkuhuuman ja uutuuden innostus vaihtuivat kuitenkin nopeasti pettymykseen ja tyytymättömyyteen.

Alussa yhteisö halusi tutkia CS2:n maailmaa ja pelaajamäärät olivat piikissään. Uutuuden viehätys ei kuitenkaan kestänyt kovinkaan kauaa, kun yhteisö alkoi jo turhautua varsin keskeneräisenä julkaistuun peliin.

Pelaajamäärät ovatkin tippuneet tasaisesti läpi CS2:n olemassaolon.

CS:n pelaajamäärät ovat pudonneet peräti 20% sen julkaisun jälkeen ja lokakuusta tilastoitiinkin kuluneen vuoden alhaisimmat pelaajamäärät. Lokakuussa keskimääräinen pelaajamäärä oli 721 469 pelaajaa.

CS2:n on edelleen Steamin suosituin videopeli, mutta yhteisön tyytymättömyys näkyy selkeästi pelaajamäärissä.

Valvella onkin peiliin katsomisen paikka ja iso urakka edessään paranneltaessa mm. pelin huijauksenesto-ohjelmistoa. Ennen kuin huijauksenestoon ja pelin muihin bugeihin löydetään ratkaisut, lähtevät pelaajamäärät tuskin nousuun.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.