SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
zehN ja STYKO Dreamhackeilla
  • Onni
    Koponen

zehNin entinen joukkuekaveri vihjailee paljastuksilla: “Kilpailullinen eheys ennen kaikkea”

julkaistu: 17.03.2022 14:00

CS:GO-joukkue GODSENTissa ja FunPlus Phoenixissa Jesse “zehN” Linjalan kanssa pelannut slovakialaispelaaja Martin “STYKO” Styk kohahdutti sunnuntai-iltana Twitterissä salaperäisellä twiitillään.

Suomennettuna twiitissä lukee näin:

“Kilpailullinen eheys ennen kaikkea.

Tässä twiitissä on enemmän järkeä muutaman viikon kuluttua.

Hyvää yötä.”

Nykyisin Apeksissa pelaavan Stykin sanat löysivät heti tiensä Redditiin. Monet spekuloivat twiitin liittyvän jollain tavalla sopupeleihin. Keskusteluissa viitattiin myös moneen kertaan slovakialaisen aikaisempaan twiittiin, jossa hän yrittää saada yhteyttä Esports Integrity Commissioniin (ESIC), eli e-urheilun rehellisyyskomissioon.

Monet käyttäjät eivät myöskään olleet innoissaan Stykin erikoisesta twiitistä. Yksi eniten “ylä-ääniä” saaneista kommenteista kuuluu jotakuinkin näin:

“Täytyy sanoa, etten pidä tällaisesta erittäin epämääräisestä viestinnästä, kun on kyse jostain näin vakavasta. Ymmärrän, ettei hän voi sanoa muuta tässä kohtaa, mutta ehkä siinä tapauksessa olisi parempi olla sanomatta yhtään mitään. Hänen twiittinsä perusteella tämä asia tulee selviämään pian, joten twiitille ei tunnu olevan muuta syytä kuin vetää huomiota ja spekulaatiota puoleensa.”

Tällä hetkellä STYKOn sanojen tarkoitus ei ole vielä auennut.

Lähde: Reddit, STYKO Kuva: Dreamhack