SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Vuoden peli! ENCE vs. NiP tänään CS:GO-majoreilla – Katso ottelu Pelaajatcomin Twitch-kanavalta
  • Toimitus

Vuoden peli! ENCE vs. NiP tänään CS:GO-majoreilla – Katso ottelu Pelaajatcomin Twitch-kanavalta

julkaistu: 08.05.2023 18:30

Suomalaisorganisaatio, Eetu “sAw” Sahan valmentama ENCE ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima Ninjas in Pyjamas kohtaavat toisensa tänään illalla BLAST.tv Paris Major 2023 -turnauksessa!

Kello 20:30 alkavan CS:GO-ottelun näet suorana ja suomeksi selostettuna Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Joukkueet ottavat toisistaan mittaa Counter-Striken maailmanmestaruuskisojen eli majoreiden Challengers Stagella eli ensimmäisessä lohkovaiheessa. Kumpikin onnistui avausottelussaan kaatamaan vastustajansa, NiP MOUZin ja ENCE OG:n, nousten Swiss-formaatilla pelattavissa lohkoissa 1-0 tulokseen.

NiP vs. ENCE ottelun voittaja jatkaa 2-0 pelaavien joukkueiden joukkoon, ollen täten vain yhden voiton päässä Legends Stagesta eli majoreiden toisesta lohkovaiheesta. Häviäjä jatkaa turnauksessa 1-1 tuloksella.

ENCEn ja Aleksib:n NiPin kokoonpanot eivät ole nykymuodossaan kohdanneet kertaakaan aiemmin. Onkin jännittävää, että se tapahtuu nyt CS:GO:n viimeisen major-turnauksen tärkeimmillä hetkillä.

ENCE on hienoinen ennakkosuosikki otteluun, sillä suomalaisorganisaatiota pidetään yhtenä potentiaalisena suosikkina viemään koko Pariisin turnaus. Kaiken takana lienee onnistunut pelaajasiirto. Guy “NertZ” Iluzin liityttyä ENCEen on kokoonpanon katto noussut taas edellisvuoden huipputasolle – ja nyt Pariisissa ehkä sen yli.

NiP taas on ollut ongelmissa koko vuoden ja peli on näyttänyt vaikealta, pois lukien viimeisimmät viikot ennen majoreita. RMR- ja IEM Rio -turnauksissa Aleksib:n joukkue ansaitsi kelpo tulokset. MOUZ kaatui tänään niin ikään majoreiden avauksessa hienolla pelillä. ENCE vs. NiP ottelu voi täten kääntyä kummalle vain, ratkaisevassa roolissa tullee olemaan karttavalinta.

Suomalaisittain merkittävän ottelun selostajina tulevat toimimaan Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Olli “sLowi” Pitkänen. Ottelu pelataan “paras yhdestä” -tyylillä ja se alkaa 20:30. Ennen sitä Pelaajatcomin Twitch-kanavalla pelataan muitakin major-otteluita, joita tästä linkistä pääset katsomaan.

Kuva: ENCE