SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Virolaisen OG:lle avaustappio – Huomenna vastaan asettuu FaZe Clan
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Virolaisen OG:lle avaustappio – Huomenna vastaan asettuu FaZe Clan

julkaistu: 02.04.2020 19:33

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG on ollut vahvassa vireessä ESL Pro Leaguessa. Neljästä ensimmäisestä ottelusta on voittoja kertynyt peräti kolme. Tänään vastaan asettuneen, viime kuukausina tuloksellisesti vaikeuksissa olleen Virtus.pron onnistui kuitenkin katkaista OG:n voittoputki.

Kartoiksi valikoituivat Dust 2 (OG), Overpass (VP), sekä Inferno. Kumpikaan joukkue ei juurikaan kyennyt Dust 2:ssa saamaan pelistä hallintaa ja kartta oli hyvin vaiheikas. Ratkaisu saatiin vasta jatko-ajalla jonka Virolaisen joukkue vei 19-17 lukemin.

OG pääsi aloittamaan Overpassin helpompana pidetyllä CT-puolella, sillä kyseessä oli Virtus.pron karttavalinta. VP:n esitys kartan kummallakin puolella oli kuitenkin murskaava 16-10 lukemin ja ratkaisu ottelulle saatiin vasta Infernossa.

Inferno on kartta jota OG on viime kuukausina pelannut paljon, mutta Overpassissa alkanut Virtus.pron “momentum” kantoi aina voittoon asti myös Infernossa. Tauolle siirryttiin Virtus.pron 9-6 johdossa, eikä OG:n comeback ei avain riittänyt voiton lipuessa kazakstanilaisille 16-13 lukemin.

Seuraavan kerran Virolaisen joukkue nähdään tositoimissa jo huomenna kun vastaan asettuu FaZe Clan. Kumpikin joukkue taistelee pudotuspelipaikasta.

Artikkelikuva: csgomaincast