SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Viimeinen tanssi, vielä kerran – Counter-Striken legendat löivät hynttyyt yhteen
  • Perttu
    Leinonen

Viimeinen tanssi, vielä kerran – Counter-Striken legendat löivät hynttyyt yhteen

julkaistu: 08.01.2024 13:57

Brasilialaisorganisaatio O PLANO julkaisi eilen uusitun CS-joukkueensa kokoonpanon. Joukkueessa on mukana brasilialaisen CS:n legendoja, jotka yrittävät karsia O PLANO:n riveissä tulevaan Kööpenhaminan CS2-majorturnaukseen. Kyseessä ovat ensimmäiset CS2:ssa pelattavat majorit.

Joukkueessa on rutkasti kokemusta ja peräti kolme kaksinkertaista major-voittajaa. Epitacio “TACO” de Melo, Fernando “fer” Alvarenga ja Lincoln “fnx” Lau, jotka olivat voittamassa majoreita yhdessä Luminosityn ja SK Gamingin riveissä lyövät jälleen hynttyyt yhteen.

Joukkueen täydentävät Vito “kNgV-” Giuseppe ja Ricardo “boltz” Prass, jotka ovat myös kokeneita pelimiehiä. Joukkueen keski-ikä on peräti 30,60 vuotta, joten kokemuksen puutteesta brassijoukkueen menestys ei jää ainakaan kiinni.

Ilmassa on jälleen tietynlaista “Last Dance” -mentaliteettia, jota nähtiin jo toissa vuonna, kun Imperial kasasi Gabriel “FalleN” Toledon ympärille vastaavanlaisen projektin. Mukana tuolloin olivat myös nyt O PLANO:n kanssa vastaavaa temppua hakevat Fer, Fnx ja Boltz.

Mikäli O PLANO:n toimitusjohtaja Karine Dutran sanoja on uskominen, ei brassilegendoja ole kasattu yhteen pitkällä tähtäimellä vaan tavoitteena ovat nimenomaan CS2:n ensimmäiset majorit.

Etelä-Amerikan avoimet karsinnat Amerikan RMR-turnaukseen alkavat 8.1 eli tänään.

Kuva: PGL Lähde: HLTV