SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Viime vuosien paras CS-pelaaja myöntää: “s1mple oli tänä vuonna minua parempi”
  • Kaapo
    Martinmäki

Viime vuosien paras CS-pelaaja myöntää: “s1mple oli tänä vuonna minua parempi”

julkaistu: 18.12.2021 09:00

Kahtena edellisenä vuonna maailman parhaaksi CS:GO-pelaajaksi palkittu Mathieu “ZyWOo” Herbaut myönsi hiljattain Esportskingdomille antamassaan haastattelussa, että Oleksandr “s1mple” Kostyliev oli tänä vuonna häntä parempi pelaaja.

Herbautin edustama Team Vitality voitti sunnuntaina vasta vuoden ensimmäisen ison turnauksensa, kun joukkue kruunattiin IEM XVI Winter -turnauksen mestariksi. Vuosina 2019 ja 2020 joukkue totuttiin näkemään turnausvoittajina, mutta vuosi 2021 on ollut joukkueelle todella vaikea. Herbaut on pelannut tänäkin vuonna huipputasolla, mutta Vitalityn joukkuepeli on takunnut.

Herbaut kertoo haastattelussa vuoden olleen todella rankka, koska suurin osa peleistä jouduttiin pelaamaan kotoa koronaviruksen takia. Hän tunnustaa s1mplen olleen tänä vuonna häntä parempi pelaaja, mutta vuonna 2022 Herbaut haluaa olla vielä parempi.

Natus Vincereä vuodesta 2016 asti edustanut Kostyliev sai tänä vuonna urallensa kruunun, kun NAVI voitti marraskuussa organisaation ensimmäisen CS-Major turnauksen. Joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään karttaa ja 24-vuotias Kostyliev palkittiin turnauksen parhaana pelaajana.

Kuva: s1mple Twitter
Lähde: Esportskingdom.gg

Tuoreimmat uutiset: