SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Viikonloppuna ratkotaan suomalaisten Dreamhack-paikat – Suorat kutsut jäivät postiin
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Viikonloppuna ratkotaan suomalaisten Dreamhack-paikat – Suorat kutsut jäivät postiin

julkaistu: 09.01.2020 20:36

DreamHack Open Leipzig 2020:n joukkeista viisi oli jo aiemmin tiedossa: North, Virtus.pro, Sprout, Renegades, sekä BIG. Nyt turnausjärjestäjä on julkistanut myös sunnuntaina pelattavan suljetun karsintavaiheen kutsujoukkueet.

Pohjois-Amerikan karsinnoista Saksassa järjestettävään turnaukseen tulee karsiutumaan yksi joukkue. Suljettuun karsintavaiheeseen on kutsuttu Cloud9, Complexity, Singularity, sekä eUnited. Kutsuttujen joukkueiden lisäksi karsintoihin on tarjolla neljä avointa karsintapaikkaa.

Eurooppa on suomalaisittain se kiinnostavampi karsintalohko. Suomalaisjoukkueita ei kuitenkaan tälläkään kertaa kutsuttu suljettuihin karsintoihin suoraan. Näin joukkueiden kuten HAVU ja SJ Gaming on karsiuduttava turnaukseen avointen karsintojen kautta.

Heroic, MAD Lions, CR4ZY, ja Heretics puolestaan saivat kutsun. Näistä joukkueista suomalaisväriä edustaa CR4ZY:ssa pelaava Otto “ottoNd” Sihvo.

Hereticsin saama suora karsintakutsu on herättänyt paljon keskustelua. Joukkue on juuri muodostanut nykyisen kokoonpanonsa ja sijaitsee HLTV-rankingissa vasta sijalla #52.

Euroopan avoimet karsinnat pelataan perjantaina ja lauantaina. Suljetut karsinnat puolestaan sunnuntaina ja niistä päätapahtumaan, DreamHack Open Leipzigiin, karsiutuu kaksi joukkuetta.

Voit seurata DreamHack-karsintoja viikonloppuna Pelaajat.comin omalta Twitch-kanavalta. Ensimmäiset ottelut pelataan perjantaina 10. tammikuuta klo 19.

24-26. Tammikuuta pelattavassa DreamHack Open Leipzigissä tullaan lopulta näkemään kahdeksan joukkuetta, jotka jaetaan kahteen eri lohkoon. Palkintopottina turnauksessa toimii tutut 100,000$.

Lähde: HLTV
Artikkelikuva: HAVU Gaming