SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Ylivoimainen “One Way” -savu Miragessa ratkaisi kierroksen CS:GO-majoreilla
  • Toimitus

Video: Ylivoimainen “One Way” -savu Miragessa ratkaisi kierroksen CS:GO-majoreilla

julkaistu: 16.11.2021 15:31

Counter-Strike: Global Offensivessa voi tulla paremmaksi pelaajaksi monin eri tavoin. Kynärisankari voi kehittää esimerkiksi tiimityötään, reaktionopeuttaan tai vaikkapa mekaanista osaamistaan. Kuitenkin, pelistä löytyy myös tietoon perustuvia ominaisuuksia ja tilanteita, joita voi käyttää hyödykseen.

Yksi näistä ominaisuuksista on niin kutsuttu “one way” -savu. Termillä tarkoitetaan CS:GO:ssa savukranaattia, joka toimii kuin yksisuuntainen ikkuna. Pelaaja näkee savun lävitse samalla kun vastapelaaja näkee pelkkää harmaata savua. Sanomattakin selvää, että tilanne on erittäin edullinen pelaajalle, joka näkee savun lävitse.

Pelin sisällä on monia yksisuuntaisia savuja, joita voi opetella. Yhden niistä esitteli vastikää päättyneessä Tukholman CS:GO-major-turnauksessa voittajajoukkue Na’Vin kapteeni Kirill” Boombl4” Mikhailov. Ottelu kyseessä oli välierä Na’Vi vastaan Gambit – tämän vuoden kaksi kovinta joukkuetta taistelivat paikasta finaaliin.

11. kierroksen alkaessa Boombl4 on poliisipuolella odottamassa rosvojen hyökkäystä Mirage-kartan A-paikalle. Aavistaessaan rosvojen hyökkäyksen olevan lähellä, heittää hän savun edessään olevan laatikon päälle ja kiipeää perään. A-paikalle rynnätessään Gambitin pelaajat ovat ihmeissään. kun käytännössä ei mistään, joku osuu heihin.

Na’Vi voitti lopulta koko ottelusarjan 2–0 ja eteni aina CS:GO-maailmanmestaruuteen asti. Voit katsoa videon ja tutoriaalin tilanteesta alta:

NAVI Boombl4 Mirage CT Ticket One Way Smoke vs Gambit (PGL MAJOR) from GlobalOffensive

Kuva: PGL Stream Lähde: Reddit