SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: “Tämän täytyy olla eeppisin CS:GO-hetki ikinä!” – Uskomaton puukkokämmi tallentui striimiin
  • Sauli
    Rautiainen

Video: “Tämän täytyy olla eeppisin CS:GO-hetki ikinä!” – Uskomaton puukkokämmi tallentui striimiin

julkaistu: 06.05.2021 20:45

Counter-Strike on taitoa vaativa peli. Kun vihollisen kohtaa pelikentällä, ratkaisee kaksintaistelun voittajan monen tekijän summa: kuten paras tarkkuus, sijainti, tiimipeli ja esimerkiksi tilanteeseen sopiva pyssymerkki.

Jos kesken pelisession huomaa juksuttaneensa vastapuolta siinä määrin, että on päässyt vastustajan taakse, voi tilanne tehdä varkaan ja “high risk high reward” -mainetta kantava puukko nousta huotrasta.

Puukko tosiaan parhaimmillaan iskee vihollisen maihin yhdellä iskulla. Epäonnistuessaan suoritus voi näyttää lähinnä huvittavalta ja hieman nolostusta luovalta. Ruotsalaislegendan (Ninjas in Pyjamas perustajan ja yhden parhaimman CS:GO pelaajan ikinä) Emil “HeatoN” Christensenin striimissä kävi tämä jälkimmäinen ja “eeppisesti”.

Videolla Christensenin tiimiläinen pääsee T-puolella yllättämään poliisin, joka on purkamassa pommia. Rosvo päättää nöyryyttää vastapuolta puukoniskuilla ja hyppää vastustajan selkään ja aloittaa tuhoavien iskujen tuottamisen.

Kuitenkin, ensimmäiset iskut eivät millään osuneet. Tämä johtui siitä, että rosvo seisoi poliisin päällä eikä ollut kyykyssä, joten tikari ei ylettänyt kohteeseensa.

Poliisi ehti purkaa pommin juuri ennen lopullisen onnistuneen iskun osumista, joten kierrosvoitto meni poliisipuolelle. HeatoN ja muut joukkuelaiset repeävät videolla sen jälkeen nauruun.

Christensenin jakama video sai lyhyessä ajassa Twitterissä tuhansia näyttökertoja ja muun muassa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman OG joukkueen manageri Vladyslava Zakhliebina kuvasi kommentillaan katsojien yleisiä tuntoja.

Kuva: NiP

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt