COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • PJ

julkaistu: 22.12.2019 15:46

Suomalaisen e-urheiluorganisaatio ENCEn CS:GO-joukkue otti tänä viikonloppuna osaa Maltalla pelattavaan Champions Cup Finals -turnaukseen. Eilen lauantaina se sai semifinaaliottelussa vastaansa ranskalaisen G2:n.

Paras kolmesta -semifinaaliottelu oli tiukka ja siinä edettiin sen ratkaisevaan kolmanteen Train-karttaan. Kartan kolmannella kierroksella nähtiin huvittava tilanne, kun ENCEn pojat lähtivät ct-puolen pelaajina ottamaan B-pommipaikkaa haltuun G2:lta.

Video tilanteesta alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

4v4-tilanteesta ENCEn pelaajien onnistui helponnäköisesti edetä pommipaikalle eliminoiden jokaisen ranskalaispelaajan yksi kerrallaan. Turnauksen tähtiselostajana toiminut Markus “Makkaralihis” Saarikangas huvittui tilanteesta niin paljon, ettei kyennyt pidättelemään nauruaan katsoessaan ranskalaisten epäonnistumisia epäonnistumisten jälkeen.

Saarikangas kiteytti naurukohtauksensa keskeltä koomiselta näyttäneen tilanteen hyvin yhteen lauseeseen: “French Counter-Strike”.

ENCE hävisi kartan ikävä kyllä tiukan jatkoajan jälkeen luvuin 19-17. ENCE sijoittui turnauksessa näin lopulta jaetulle 3.-4. sijalle ja kuittasi sijoituksestaan 25 000$ palkintorahaa.