SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: s1mple tuhosi mousesportsin – Katso törkeä 1vs4-tilanne
  • Kaapo
    Martinmäki

Video: s1mple tuhosi mousesportsin – Katso törkeä 1vs4-tilanne

julkaistu: 30.09.2020 15:00

Useiden mielestä maailman paras CS:GO-pelaaja Aleksandr “s1mple” Kostyliev väläytti taitojaan eilen. Ukrainalaisen Kostylievin edustama Natus Vincere kohtasi ESL Pro Liigan kamppailussa mousesportsin.

NaVi johti ottelun kolmatta, ja samalla ratkaisevaa, karttaa Infernoa peräti 12-1. Mousesports näytti voittavan toisen kierroksensa, kun joukkueella oli neljä pelaajaa elossa ja NaVilla vain yksi. NaVin elossa oleva pelaaja oli kuitenkin Kostyliev.

Ensimmäiseksi Kostylievin uhriksi joutuu “banaanissa” slovakialainen David “frozen” Čerňanský. Tämän jälkeen Kostyliev menee ovelasti oman savukranaattinsa läpi ja kaataa liettualaisen Aurimas “Bymas” Pipirasin. Kierrosta on enää 10 sekuntia jäljellä, kun Kostyliev asettaa pommin B-pommipaikalle.

Pommin asetettuaan Kostyliev pelaa taitavasti savukranaattien ympärillä tappaen Chris “chrisJ” de Jongin. Mousesportsin viimeinen elossa oleva pelaaja Finn “karrigan” Andersen heittää lopulta rukkaset tiskiin, kun tajuaa ettei aikaa pommin purkamiseen ole enää jäljellä.

Kostylievin loistavan suorituksen näet kokonaisuudessaan alta olevasta videosta.

Mousesports oli vielä lähellä nousta kartan voittoon ensimmäisen puoliajan 13-2 murskalukemista huolimatta. NaVi voitti lopulta kartan 16-13 ja ottelun 2-1. Kostyliev oli ottelun paras pelaaja hänen ottaessaan 71 tappoa ja kuollessa 51 kertaa.

NaVi eteni voiton ansiosta ylempään pudotuspelikaavioon. Mousesports kohtaa keskiviikkoiltana kello 22:00 suomalaisen ENCEn alemman kaavion ottelussa.

Kuva: IEM