SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: “Rikkinäinen” savukranaatti pelasti ratkaisevan CS:GO-kierroksen — Katso erikoinen tilanne
  • Aleksi
    Majander

Video: “Rikkinäinen” savukranaatti pelasti ratkaisevan CS:GO-kierroksen — Katso erikoinen tilanne

julkaistu: 06.12.2019 19:21

ESL:n kymmenennen kauden toinen finaalilohko huipentui eilen, kun Astralis ja Team Liquid taistelivat ykköspaikasta pudotuspeleihin. Ottelu maailman kärkinimien kesken on herättänyt tavallista enemmän keskustelua, sillä ottelun toisessa kartassa Team Liquid näyttää voittaneen tärkeän kierroksen rikkinäisen savukranaatin ansiosta.

Yllä olevassa videossa (jos video ei lataudu katso se täältä) vaikuttaa siltä, että Astraliksen Nicolai “dev1ce” Reedtz ottaa osuman suoraan savun läpi ja häviää kierroksen. Videon siirtyessä Liquidin Nicholas “nitr0” Cannellan kuvakulmaan käy kuitenkin selväksi, että savu ei peittänyt dev1ceä yhtään.

Useat Reddit-käyttäjät ovat kommentoineet vastaavista ongelmista omissa peleissään ja toivovat Valven puuttuvan asiaan. Pitkän linjan analyytikko Duncan ”Thorin” Shields arveli omassa Twitterissään, että savukranaatin peittokyky heikkenee sitä enemmän, mitä lähempänä pelaaja on savua.

On myös mahdollista, että kyseessä on vain Valven lähetysalusta GOTV:n ongelma ja savukranaatti olisi toiminut pelaajien omilla näytöillä oikein. Videosta katsoen on kuitenkin selvää, että dev1ce ei reagoi mitenkään, joten nitr0 joko ampui onnekkaan kudin savujen läpi tai näki dev1cen paremmin kuin tämä näki hänet.

Lähde: Reddit
Artikkelikuva: Reddit käyttäjä UrgotOniichan