SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Nappisuoritus! – Kaksi tarkkaa kranaattia tuhosi koko CS:GO-joukkueen
  • Aleksi
    Majander

Video: Nappisuoritus! – Kaksi tarkkaa kranaattia tuhosi koko CS:GO-joukkueen

julkaistu: 21.04.2020 11:15

Counter-Striken käsikranaatti on oiva työkalu, kun pelaaja haluaa viimeistellä nurkassa tai laatikoiden takana piilottelevan vastustajan. “Kranaatti-fragit” keräävät turnauksissa suuria reaktiota katsomosta, mutta ne ovat yleensä melko harvinaisia.

Harrastelijajoukkue Team Simmessä pelaava Reddit-käyttäjä murbturb näytti kuitenkin julkaisemallaan videolla kuinka tehokkaasti kranaatteja voi käyttää hyökkäykseen. Ainakin silloin, kun vastustajalla ei ole varaa suojiin.

Allaolevalta videolta nähdään kuinka kahden pelaajan kranaatit eliminoivat Inferno-kartassa kaikki viisi vastustajajoukkueen pelaajaa silmän räpäyksessä.

 

Uskomaton räjäytys onnistui, koska puolustavat CT-pelaajat yrittivät yllättää terroristipuolen hyökkääjät niin kutsutulla “Astralis-pinolla” (ts. Astralis-stack). Kyseisessä taktiikassa kaikki puolustavat pelaajat muodostavat ihmispyramidin, mikä antaa kaikille mahdollisuuden keskittää pistoolit hyökkääjiin ilman, että kukaan jää toisen eteen. Koska pelaajat ovat usealla eri korkeudella, täytyy hyökkääjien tähdätä nopeasti odottamattomiin kulmiin.

“Astralis-stackissa” CT-puolen pelaajat muodostavat säästökierroksella pyramidin lähelle Inferno-kartan B-pommipaikkaa.

 

Tällä kertaa CT-pelaajien yllätys osui kuitenkin omaan nilkkaan, jonka myötä pääsimme todistamaan CS:GO-kranaattien tehokkuutta, mikäli ne päätyvät osaavien pelaajien käsiin.

Lähde ja artikkelikuva: Reddit
Kuvituskuva: Youtube