SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Junioriturnaus ihastutti tuotantolaadullaan
  • Aleksi
    Majander

Video: Junioriturnaus ihastutti tuotantolaadullaan

julkaistu: 15.11.2021 14:00

Counter Striken amatööri-turnaukset keräävät harvoin huomiota, mutta WePlay Academy League keräsi viikonloppuna kehuja uskomattomalla tuotannollaan.

Counter Striken katsojat ovat tottuneet siihen, että turnausten tuotanto nousee sen mukaan, mitä paremmat joukkueet turnauksessa kilpailevat. Ukrainalainen WePlay Esports on kuitenkin poikkeus sääntöön, sillä sen järjestämä 88 000 dollarin liiga akatemia-joukkueille keräsi Redditissä enemmän kehuja tuotannosta kuin viikko sitten pelattu Major-turnaus.

Tuotannossa pelaajat oli muun muassa varustettu sykemittarein, joten katsojat saivat reaaliajassa seurata kuinka tiukka tilanne nosti pelaajien pulssia. Kartoissa nähtiin myös lisättyjä yksikohtia, kuten alla olevan videon kalastaja, joka mallinnettiin selostajana toimineen Jacob “Pimp” Winnechen näköiseksi.

Turnauksen voitti MOUZ NTX, joka on saksalaisien mousesportsin akatemiajoukkue. Finaaleissa se peittosi ennakkosuosikkina turnaukseen lähteneen Natus Vincere Juniorin, jota kantaa 16-vuotias huippuosuja Ilya “m0NESY” Osipov. Voitosta MOUZ NXT kuittasi 45 000 dollaria.

WePlay tunnetaan parhaiten Dota 2 -turnauksista, mutta yhtiö on koetellut siipiään lähes jokaisen kilpapelin parissa. Counter Strikessä WePlay ei ole ehtinyt järjestää montaa turnausta, mutta panostus laatuun saattaa tarkoittaa, että yhtiöllä saattaa olla kiinnostusta suurempien turnausten organisointiin.

Kuvakaappaus: WePlay CSGO Twitch