SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: Astraliksen CS:GO-tähti eliminoitiin savukranaatilla
  • Sauli
    Rautiainen

Video: Astraliksen CS:GO-tähti eliminoitiin savukranaatilla

julkaistu: 09.11.2020 13:30

CS:GO-joukkue MIBR on ollut vaikeuksissa. Joukkue aloitti  Blast Premier fall turnauksen uudella ja kokemattomalla kokoonpanolla ja odotukset lähentelivät nollaa. MIBR kuitenkin yllätti ja osoitti olevansa kova luu kovimpiakin joukkueita vastaan. Sen sai maistaa nöyryyttävästi tanskalaisjoukkue Astralis.

MIBR ja Astralis pelasivat äärimmäisen tasaisesti 14-14 tilanteessa Vertigo karttaa, kun ottelu sai kiintoisimman tilastonsa. Kartan keskiosassa brasialaisjoukkueen kapteeni Vito “kNgV– “ Giuseppen eliminoi AWP-tähti Nicolai “dev1ce” Reedztin savukranaatilla.

Videolla voimme nähdä, kuinka kierroksen alussa Dev1ce pendelöi kartan keskiosaan tähtäämään kohti rosvojen oletettua saapumissuuntaa. Ajoitus tanskalaisella on kovin huono, jolloin hän altistuu ensiksi MIBR pelaajan kivääritulitukselle ja lopulta kNgV-:n aiemmin heittämällä savukranaatille, joka viimeistelee hänet.

Kranaatit ovat tärkeä osa Counter-Strikeä. Toisilla voi peittää näkyvyyttä, kun taas toisilla hetkellisesti sokaista vastustajan. Varsinainen räjähdekranaatti on HE-kranaatti, joten on kova suoritus kNgV-:ltä tehdä likainen työ savukranaatilla.

Huolimatta savuepisoodista Astralis lopulta voitti MIBRin Vertigossa ja lopulta koko ottelusarjan.

Kuva: Astralis