SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Veto Esportsin uusi CS:GO-kokoonpano selvillä – Lue joukkueen mietteet tulevasta kaudesta
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Veto Esportsin uusi CS:GO-kokoonpano selvillä – Lue joukkueen mietteet tulevasta kaudesta

julkaistu: 06.01.2020 13:59

Vimpelin Vedon alaisuudessa toimiva Veto Esports on julkistanut uuden CS:GO-kokoonpanonsa. Julkistustilaisuus pidettiin 4.1.2020 Tampereella Bar & Cafe Lategamessa.

Tuttu viisikko vaihtoi joukkuetta

Syyskauden pääteeksi kokoonpanonsa irtisanonut Veto Esports on kiinnittänyt itselleen aikaisemmin HUKKA eSportsin riveissä pelanneen viisikon. Näin ollen Vedon uusi kokoonpano on:

Lauri “NiNLex” Vanhanen (IGL/Kapteeni)
Jemi “jemi” Mäkinen (Entry Fragger)
Topi “LYNXi” Kauppi (AWP)
Niko “choco” Munukka (Rifler)
Jere “Elfern” Nissi (Support)

Joukkueen kapteenina toimiva Lauri Vanhanen kommentoi tilannetta seuraavanlaisesti:

“Fiilikset tulevasta kaudesta ovat luottavaiset. Syksyn aikana kehityimme hyvin joukkueena ja suunta on ollut lupaava. Tulevalla kaudella tavoitteemme ja odotuksemme ovat, että nousemme Suomen TOP5-joukkueisiin ja pyrimme pääsemään kotimaisten LAN-turnauksien palkintosijoille.”

Joukkue mukana kotimaisissa pääsarjoissa

Vedon alaisuuteen siirtynyt joukkue sijoittui Telia Esports Seriesin (TES) syyskaudella sijalle 5. Näin ollen joukkue jatkaa tulevana keväänä TESin korkeimmalla sarjatasolla.

Lisäksi joukkue voitti syksyllä pelatun Finnish Esports Leaguen haastajaliigan runkosarjan ja lunasti liigakarsintojen kautta itselleen paikan Elisa Viihteen CS:GO-liigan pääsarjaan.

Joukkueenjohtaja Christian Joutsenvuori odottaa tulevaa kautta ja uuden joukkuekokoonpanon suorituksia erittäin lupaavin mielin:

Kevätkauteen lähdetään täydellä ryminällä ja tavoitteet korkealla. Otamme viime vuodelta saadut opit käyttöön ja teemme parhaamme nostaaksemme Vedon Suomen TOP5joukkueisiin. Meillä on täysi luotto uuteen kokoonpanoon ja uskon, että heissä on huikeaa potentiaalia haastaa Suomen kärkijoukkueita.

Kuva: VetoEsports/Severi Peura