SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Varo vaaraa! CS2-pelaajille tupsahtelee pysyviä porttikieltoja consolen käytöstä
  • Saara
    R

Varo vaaraa! CS2-pelaajille tupsahtelee pysyviä porttikieltoja consolen käytöstä

julkaistu: 19.09.2023 06:53

Counter-Strike 2 -pelaajille on jo ehditty jaella pysyviä banneja konsolikomentojen väärinkäytöstä otteluiden aikana.

CS2:n betaversio julkaistiin laajemmalle pelaajakunnalle 6. syyskuuta, ja päivitys toi mukanaan joukon uusia ominaisuuksia.

Counter-Strikea pelataan Steamin kautta, missä Valve on toteuttanut pitkään huijaustentorjuntaa vastaanottamalla pelaajien ilmoituksia ja tarkistamalla tarvittaessa videomateriaalin bannien antamista varten.

Jotkut pelaajat kuitenkin viime päivinä päässeet yllättymään, kun he saivat pelätyn VAC-bannin käytettyään tiettyjä konsolikomentoja CS2-matseissaan.

Suosittu CS-vaikuttaja Don Haci kirjoitti Twitterissä, että monelle on napsahtanut VAC-kielto näppäinkomennon käyttämisestä nopeaan 180 asteen käännökseen.

Toinen käyttäjä vahvisti asian ja esitti videomateriaalia itsestään spämmäämässä näppäimeen liitettyä komentoa. Tämä mahdollistaa nopean kääntymisen vastakkaiseen suuntaan, mistä seuraa epäreilu etu, jos vihollinen hyökkää takaa. Kun pelaaja pyysi yleisöään ilmiantamaan hänet kokeeksi, oli seuraus suin päin VAC-kielto.

– Jos joku ei tiedä, bannia ei saa komentoa suorittamalla, siitä täytyy tehdä pikavalinta ja sitä pitää käyttää laajalti, huomautti eräs kommentoija.

Valve ei ole kommentoinut komentojen aiheuttamaa harmia.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Valve