SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Varo tätä huijausta – CS:GO-tähdeltä ryöstettiin tuhansia euroja
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Varo tätä huijausta – CS:GO-tähdeltä ryöstettiin tuhansia euroja

julkaistu: 04.09.2020 12:02

Maailman menestyneimmän CS:GO-joukkueen Astraliksen CS:GO-pelaaja Patrick “es3tag” Hansen joutui ikävän huijauksen kohteeksi. Pelaaja vieraili erehdyksissään huijaussivustolla, joka varasti hänen kaikki CS:GO:skinit (pelinsisäiset tavarat).

Hansen ilmoitti 1. syyskuuta julkaisemassaan twiitissä menettäneensä omistamansa CS:GO-skinit ja pyysi seuraajiltaan neuvoja tilanteeseen. Yksi hänen menettämistä AK-47-skineistä oli kerennyt kartuttamaan lähes 260 000 pistettä sen tappolaskuriin.

Hansen oli luullut vierailevansa cs.money-sivustolla, joka on erikoistunut CS:GO-skinien vaihtamiseen. Kyseessä oli kuitenkin ollut identtinen väärennös alkuperäisestä sivusta, joka oli Hansenin kirjauduttua palveluun vienyt kaikki tämän arvokkaat pelinsisäiset tavarat.

Varmaa tietoa menetettyjen tavaroiden rahallisesta arvosta ei ole, mutta määrän on arvioitu ylittävän 3 500$ (n. 3000€).

Hansen liittyi Astralikseen kaksi kuukautta sitten ja on edustanut tätä ennen pitkään mm. Heroic-organisaation CS:GO-joukkuetta. Astraliksen riveissä hän pelasi ensimmäistä kertaa juuri päättyneessä ESL One Cologne -turnauksessa, jossa joukkueen tie tyssäsi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Astralis on tällä hetkellä HLTV:n maailmanlistan sijalla 11.

Lähde: Afkgaming Kuva: Astralis