SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Valvelta jälleen olematon päivitys CS2:een – Yhteisö raivoissaan
  • Perttu
    Leinonen

Valvelta jälleen olematon päivitys CS2:een – Yhteisö raivoissaan

julkaistu: 18.04.2024 20:30

Counter-Strike yhteisön kärsivällisyys alkaa olemaan lopuillaan. Valve julkaisi tiistaina jälleen yhden korjaustiedoston Counter-Strike 2:n, mutta korjaukset olivat hyvin minimaalisia. Yhteisö syyttääkin nyt Valvea siitä, että se ei ole pystynyt korjaamaan todellisia meneillään olevia ongelmia.

Tiistaina julkaistu päivitys herätti runsaasti keskustelua Redditissa. Yhteisö purki tyytymättömyyttään ja turhautumistaan vuolaasti. Keskustelua on herättänyt muun muassa se, että Valve tienasi viime vuonna miljardeja dollareita, mutta ei ole käyttänyt varoista yhteisön mielestä juuri mitään CS2:n markkinointiin, eikä näytä välittävän pelin nykytilasta laisinkaan.

“Kahden miljardin tulos viime vuonna eivätkä he edes yritä markkinoida CS2:sta. En olisi niin vihainen jos he olisivat miljoonan dollarin indie-yhtiö, mutta nämä kusipäät ryöstävät meidät.” , kirjoitti yksi pelaaja.

CS2:ssa on lukuisia ongelmia, joista suurin on Premier-pelitilassa rellestävät huijarit. Tätä saamaa saagaa on saatu toistaa uudestaan ja uudestaan pelin julkaisusta lähtien, joka tapahtui viime vuoden syyskuussa. Valven “hälläväliä”-asenne alkaa todenteolla käydä yhteisön hermoille.

Huijareiden lisäksi pelissä esiintyy edelleen vakaus-, optimointi- ja suorituskykyongelmia.

“Toivoin todella vakauspäivityksiä, jotta voisin pelata peliä ilman, että se kaatuisi”, eräs pelaaja kirjoitti.

Edellinen merkittävä ongelmien korjaamiseen suunnattu päivitys on tapahtunut likimain kaksi kuukautta sitten, 28. helmikuuta. Yhteisö on siis ymmärrettävästikin kyllästynyt odottelemaan pelijätin toimenpiteitä.

Kuva: Valve Lähde: DotEsports