SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Valvelle sataa kritiikkiä PGL Major -tarroista – CS-tähdet tyrmistyneinä muutoksesta
  • Onni
    K

Valvelle sataa kritiikkiä PGL Major -tarroista – CS-tähdet tyrmistyneinä muutoksesta

julkaistu: 23.10.2021 19:15

Valve julkaisi torstain ja perjantain välisenä yönä kauan odotetut PGL Major -tarrat. Peliin julkaistiin perinteisesti joukkue- ja pelaajatarrat, mutta tällä kertaa pelaajatarroihin on tehty muutos.

Aikaisemmissa Major-turnauksissa kaikki turnaukseen osallistuvat pelaajat saivat peliin tarran, jossa on heidän oma nimikirjoituksensa. Tällä kertaa tarran saavat vain pelaajat, joiden joukkueet yltävät vähintään turnauksen puolivälieriin asti. Muutos tarkoittaa myös sitä, että pelaajatarrat julkaistaan vasta turnauksen jälkeen.

Muutos keräsi alusta alkaen paljon kritiikkiä. Monet olivat pettyneitä siihen, ettei suurin osa pelaajista tule saamaan omaa tarraansa. Turnauksessa on monia ensikertalaisia, joiden ei todellakaan odoteta sijoittuvan turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon.

Lisäksi omalla nimellä varustetun tarran peliin lisääminen on monelle suuri unelma, joten muutos on iso pettymys myös pelaajille.

Monet pelaajat ottivatkin tilanteeseen kantaa, ja nelinkertainen Major-voittaja Nicolai “device” Reedtz ei ollut tilanteeseen tyytyväinen.

Jos Valve päättää kuunnella yhteisöä, heillä on yhä aikaa pyörtää päätöksensä, sillä PGL Major alkaa vasta ensi tiistaina.

Lähde: HLTV, Twitter, CSGO

Tuoreimmat uutiset: